Det å selge eiendom er en av de viktigste økonomiske disposisjonene vi foretar oss. Jeg er derfor opptatt av å gi mine kunder tett oppfølging og god rådgivning gjennom hele salgsprosessen, slik at du føler deg ivaretatt og sitter igjen med en god følelse etter handelen.

Jeg har bachelor i Eiendomsmegling fra Høgskolen i Sørøst-Norge, og jobber i dag som eiendomsmegler på Eiendomsmegler A sitt kontor i Haugesund. Her er vi et sterkt team av meglere med lang erfaring og god kunnskap. Vi jobber tett sammen med kunderådgivere fra Haugesund Sparebank og Skudenes & Aakra Sparebank. Sammen står vi klare for å hjelpe og veilede deg/dere med kjøp og salg av bolig.

Jeg er født og oppvokst i Vats i Vindafjord og har gått på videregående skole både i Haugesund og Ølen så jeg er godt kjent i byen og områdene rundt. Jeg selger eiendommer over hele Haugalandet, med fokus på distriktet.

Som person er jeg engasjert og målrettet, hvor tilgjengelighet, ærlighet og kvalitet er viktig for meg som eiendomsmegler.

Skal du selge eller kjøpe bolig? Jeg kan tilby en trygg og profesjonell gjennomføring av bolighandelen, og jeg er supermotivert til å selge nettopp din bolig. Kontakt meg gjerne dersom du ønsker et uforpliktende tilbud ved salg av din bolig.