Takk for at du velger rett megler!

Vi i Eiendomsmegler A er engasjerte og fremoverlente og gjør alt vi kan for at du skal få den beste salgsopplevelsen og høyest mulig salgssum. For å få dette så må vi være med i utviklingen og få eiendommen din ut i markedet på den beste måten, slik at vi når flest mulig potensielle kjøpere. Da må vi være best på bilder, videovisning, luftfoto, nett, sosiale medier og få oppdraget ut så raskt det lar seg gjøre, slik at vi ikke går glipp av potensielle budgivere. Kombinerer du dette med rett markedsføring og rett megler så oppnås best resultat. Husk, vi har også norges beste salgsgaranti, som gir deg som selger den beste tryggheten for at jobben gjøres grundig. Vi er Eiendomsmegler A.

Slik gjør vi det

Hvorfor velge oss

Hos oss får du:

 • Norges beste salgsgaranti - Ingen salg, ingen regning og heller ingen bindingstid - Hva betyr ingen bindingstid ? - Det handler ikke om salg eller ikke, men hvis din livssituasjon forandrer seg så kan du trekke deg fra salget uten at det koster en krone. Vi er den eneste som tilbyr dette. Din trygghet i førersete, bruk en megler du kan stole på
 • Kostnader med salget dekkes av salgssum og tas i oppgjøret.
 • Du betaler ingenting til A hvis eiendommen ikke blir solgt. Vi kaller dette A eller ingenting. Tryggere blir det ikke

Hos oss får du:

 • Engasjert megler, høy kompetanse, spisset markedsføring til konkurransedyktige priser
 • Eneste megler som gir profesjonelle bilder, luftfoto og videofilm til alle kunder
 • FB og Instagram, finn.no, vg.no, em-a.no og h-avis.no
 • Digital Boligavis, rykende fersk hver dag på em-a.no, FB & Instagram

Hos oss får du:

 • Lokalkjent og engasjert megler i følgende områder: Haugesund, Karmøy, Tysvær, Sveio, Vindafjord, Etne, Odda og Sauda
 • Rett megler innenfor de geografiske områdene
 • Hyttemeglere som har spesialisert seg i fjellstrøkene rundt Seljestad, Røldal, Sauda og Haukeli

Hos oss får du:

 • Erfarne og engasjerte meglere med 25 års erfaring med salg av eiendom på Haugalandet
 • Eneste meglerforetak med 2 tilhørende eierbanker. Trygt for kjøper og selger.

Vi er HAUBO-megleren

Haugesund boligbyggelag er en stor og velkjent boligaktør på Haugalandet. Mange bor, har bodd eller ønsker å bo i en Hauboleilighet, og vi har spesialisert oss på detaljene som skiller Hauboboliger fra resten. Vi er HAUBO-megleren.

Eiendomsmegler Niels C. Hald har mer enn 20 års erfaring fra bransjen, og kan både borettslag og prosjektsalg til fingerspissene. Han kjenner godt til HAUBO og er den megleren som nå tar hånd om de fleste salgene i borettslag.

Vi har salgsgaranti - A eller ingenting

La oss selge din bolig

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


7

Budrunde og signering

Etter visning jobber megler knallhardt for å få inn gode bud. Vi tar oss av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunde og signering av papirarbeid. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen. (Du kan også logge deg inn på vår kundeportal for å følge prosessen.)


Gå til vår kundeportal

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.