Asparsletta 88A

Tysvær
Prisantydning

3 990 000,-

Solgt
 • BRA155㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2020
 • Omkostninger116 900,-
 • Totalpris4 106 900,-

Bolig solgt med bud direkte til selger. Kontakt megler for mer info. Flott beliggende halvdel av nyere (2020) vertikaldelt tomannsbolig med rå utsikt over Aksdalsvatnet

Beskrivelse

Gjennomgående standard med 2 flotte helfliset baderom. Flis på gulv i vaskerom. Behandlet betonggulv i deler av gang. Varmekabler i rom med flis/behandlet betong på gulv. Listefrie overganger mellom vegg og tak. Tidløs og stilig enstavs laminat på gulv ellers.

Romslig gang med etablert walk-in garderobe med PAX garderobeløsning. soverom 1 av god størrelse (garderobeløsning medfølger ikke). Soverom 2 er et enkeltrom, men med plass til 150 seng om ønskelig. Garderobe. Lekkert bad med badekar, dusj i glassvegger, wc og baderomsseksjon. Praktisk vaskerom med innredning, vask og VVB. "Kjellerstue" av god størrelse.

Romslig stue i åpen løsning til kjøkken. God plass til flere møbleringssoner. Kjøkkenet er fra IKEA i moderne og tidsriktige fargevalg med integrerte hvitevarer, laminat benkeplate og kjøkkenøy. Utgang til 27 kvm terrasse med en helt vanvittig bra utsikt til Aksdalsvatnet og fjellene. Her har man sol til ca kl 18:00. Etter dette får man sol i den flott opparbeidede bakhagen med stor terrasse og skillevegger til naboer. Her sitter man fint og usjenert. 2 min gangavstand til stranden ved Aksdalsvannet. Soverom 3 av god størrelse. Bad #2 med dusj i glassvegg, wc og baderomsseksjon.

Detaljer

Gang, soverom, soverom, stue, bad, vaskerom, stue, bad, kjøkken soverom.

Bygningsinformasjon

Det er nybolig garanti til 01.10.2025 Iflg godkjente tegninger er det 2 soverom i 2. etg. Selger har tatt det ene er tatt inn i stuen. Dette er ikke omsøkt i kommunen

Tomannsbolig oppført i 2020. Oppført på grunnmur i betong, betonggulv. Yttervegger oppført i tradisjonelt bindingsverk som er kledd med trepaneler. Flat takkonstrukson av sperrer som er tekket med protanduk. Tilstanden på boligen fremstår som meget god. Det må allikevel påregnes normalt vedlikehold.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Beliggende helt nede ved vannet på Asparsletta. Vanvittig utsikt og gode solforhold.

  Adkomst

  Følg beskrivelse på GPS.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 3 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 15.900,-
  • kr 116 900,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 106 900,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 10 980,- pr. 2024. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk. I tillegg kommer renovasjon fra HIM på kr 3 411,- pr år.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ny-bolig garanti til 01.10.2025 Iflg godkjente tegninger er det 2 soverom i 2. etg. Selger har tatt det ene er tatt inn i stuen. Dette er ikke omsøkt i kommunen

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 30.05.2024 og selgers Egenerklæring datert 30.05.2024. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 18. jun. 2024

 • Ansvarlig megler: Lars Erik Sørgård
 • Oppdragsnummer: 01240215
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.