Beitene 12A

Haugesund
Prisantydning

2 350 000,-

Solgt
 • BRA118㎡
 • EierformAndel
 • Soverom4
 • Byggeår1973
 • Omkostninger11 641,-
 • Totalpris2 502 981,-
 • Felles/mnd4 021,-

Nydelig rekkehus med 4 soverom, nytt bad og en fantastisk terrasse med pergola og plen

Beskrivelse

Flott bolig med et nydelig bad og fine overflater. Innflyttingsklar.

Det som tidligere var to soverom i underetasjen er oppdelt i tre soverom. Dette er ikke søknadspliktig, men fasadeendringen med nytt vindu er godkjent i følge selger.

Taksteinen ble skiftet i fjor av borettslaget. Borettslaget planlegger utvendig maling av bygget i nær fremtid i følge selger.

Boligen har isolert stålpipe og vedovn fra 2018.

Detaljer

Tett tak over inngangsparti og over inngangen til den utvendige boda.

Inngang med katteluke i ytterdør inn til gang med en stavs laminatgulv, malt panel på vegger, panelovn og trapp opp til hovedetasjen.

Stor bod med panelte vegger, fastmonterte hyller og god lagringsplass.

Soverom med fin en stavs laminatgulv, malt panel på vegger, nytt vindu med liftgardin.

Soverom med fin en stavs laminatgulv, malt panel på vegger, dobbelt garderobeskap og liftgardin.

Soverom med fin en stavs laminatgulv, malt strie på vegger og liftgardin.

Flislagt vaskerom med varmekabler i gulv, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel og skapplass.

Et nydelig og renovert bad (2021) med fliselagt gulv med store fliser på gulvet og mosaikkfliser i dusjen, baderomsplater på vegg, skilleveggen i dusjen i glass, regnvannsdusj, baderomsseksjon med dobbel underskuff, stort speil med belysning, et høyt ekstra skap, vegghengt toalett og frostet glass i vindu. Elektrisk vifte og varmekabler i gulv på badet.

 1. etasje: Stort vindu gir godt med dagslys i trappa og i stua som trappa kommer opp i. Stua har fin en stavs laminatgulv, vedovn (fra 2018) med glassfront og ny brannvegg bak, oppussede overflater med malte vegger, spisestue i den ene enden og sittegruppe mot balkongen. Utgang til balkong mot sør.

Soverom med laminatgulv, malt tapet på vegger, luke med nedtrekkbar trapp opp til kaldloft og liftgardin i vindu.

WC med en stavs laminatgulv, malte vegger, toalett, servant med underskap og stort speil med belysning.

Kjøkken med spiseplass, fin lys innredning med laminatbenkeplate med halvannen nedfelt vask, frittstående komfyr (induksjon koketopp med stekeovn), opplegg for oppvaskmaskin, skap både over og under benkeplata samt to store skap på motsatt vegg. Malt tapet på vegger.

Bygningsinformasjon

Huset er bygget med ringmur i betong. Veggene har trekonstruksjon av ukjent utførelse. Fasade/kledning har liggende/stående bordkledning + fasade plater i 1 etasje. Taktekkingen er av betongtakstein (Borettslaget skiftet takstein i 2023). Det er borettslaget som holder utvendig vedlikehold, men noe renhold m.m. må kunne forventes.

I vedlagt tilstandsrapport fra tasktmann fremkommer følgende TG 3 avvik: - Våtrom > 1 Etasje > Vaskerom > Overflater vegger og himling - Tekniske installasjoner > Ventilasjon

TG2 avvik som kan kreve tiltak: - Utvendig > Takkonstruksjon/Loft Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Våtrom > 1 Etasje > Vaskerom > Overflater Gulv Våtrom > 1 Etasje > Vaskerom > Sanitærutstyr og innredning Kjøkken > 2 Etasje > Kjøkken > Overflater og innredning Tekniske installasjoner > Vannledninger Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg

TG2 avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: - Veggkonstruksjon, Balkonger, terrasser og rom under balkonger, Overflater. Radon, Pipe og ildsted, Innvendige trapper, Innvendige dører, Overflater vegger og himling på bad, Sluk, membran og tettesjikt på bad, Sluk, membran og tettesjikt på vaskerom, Overflater og konstruksjon på toalettrom, Avløpsrør, Varmtvannstank, Drenering, Grunnmur og fundamenter og Utvendige vann- og avløpsledninger.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest fra byggeår.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Kommunalt.

Oppvarming

Vedovn i stua. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Rolig og barnevennlig beliggenhet i et etablert nabolag med folk i alle aldre. Kort avstand til barneskole, barnehager, butikker og bussforbindelse.

  Adkomst

  Ta inn ved Ekstra på Kvala, ta så første vei inn til høyre inn Steinsnesvegen, deretter neste til venstre. Ta inn neste avkjørsel til høyre inn Beitene, og så tredje til venstre. Huset ligger som det første på høyre side og er merket med "Til salgs" skilt fra Eiendomsmegler A.

  Regulering

  Regulert til bolig.

  • kr 2 350 000,- (Prisantydning)
  • 141 340,- andel fellesgjeld pr. dato 25. mar. 2024
  • 2 491 340,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Gebyr forhåndsprøving forkjøpsrett kr. 3.991,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.400,-
  • kr 11 641,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 502 981,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 4 021,- Fellesutgifter 3 695 Tilleggsytelser: Tv/internett 326.Betjening andel fellesgjeld, bygningsforsikring, Altibox (TV og Internet) og diverse vedlikehold/drift.

  Kommunale utgifter

  Sannsynligvis blir det a-konto fakturert for kommunale avgifter via felleskostnadene, med 2 årlige avregninger i tillegg.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke registrert avvik eller anmerkninger på bruksenheten hos feier. Siste utførte tiltak 21.03.2022.

  Det er opplyst at det holdes dugnad 1 helg i året (som regel før 17 mai).

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Betingelser fellesgjeld

  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 96660158046, BoligBanken ASA Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 25.03.2024: 5.85% pa. Antall terminer til innfrielse: 350.6 Saldo per 25.03.2024: 10 704 925 Andel av saldo: 141 341 Første termin/første avdrag: 31.05.2023 ( siste termin 30.04.2053 ).

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger husordensregler datert 18.04.2023, Takstrapport datert 10.04.24 og selgers Egenerklæring datert 04.04.24. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 15. mai 2024

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 01240152
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.