Bjørnevegen 3

Haugesund
Prisantydning

1 990 000,-

Solgt
 • BRA100㎡
 • EierformAndel
 • Soverom3
 • Byggeår1982
 • Omkostninger11 641,-
 • Totalpris2 354 037,-
 • Felles/mnd5 560,-

Nordre bydel - 4-roms leilighet i 2. etasje - Kjøkken 2020 - Solrik terrasse - Garasjeplass - Ingen dok. avg

Beskrivelse

Velkommen til Bjørnevegen 3, en velholdt ende-leilighet i 2.etasje. Noe modernisering bør påberegnes!

Stor stue som er 2-delt med en lett- halvvegg. Rikelig med plass til flere spise- og sittegrupper. Utgang til flott, vestvendt terrasse. Her er det utsikt mot friarealer og gode solforhold.

Delvis åpen løsning til kjøkkenet. Kjøkkenet er i god størrelse med godt med skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen er fra 2020, med praktisk backsplash over benkeplate. Kjøleskap og komfyr medfølger handelen, det gis av selger ingen garanti.

Bad som også er kombinert vaskerom. Dusjkabinett, opplegg til vaskemaskin, vask i seksjon og varmelampe montert på vegg. Det er belegg i gulv og tapet på vegg.

Wc med gulvstående toalett og en liten vask. Belegg i gulv og tapet på vegg.

Stor gang med god plass til oppheng av yttertøy. Laminat i gulv og tapet på vegg. Porttelefon.

Leiligheten har tre soverom i gode størrelser.

Det er en bod rett utenfor inngangsdøren, i felles trappeoppgang. Det er også en bod i kjeller, samt en parkeringsplass i lukket garasjeanlegg.

Bygningsinformasjon

STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK - TG3: Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Våtrom > 2 Etasje > Bad > Generell Tekniske installasjoner > Ventilasjon

AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK - TG2: Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Innvendig > Radon Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg

AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK - TG2: Kjøkken > 2 Etasje > Stue/kjøkken > Avtrekk Tekniske installasjoner > Vannledninger Tekniske installasjoner > Avløpsrør

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse vedr. nybygg av boligblokk, datert 08.06.1982 Det foreligger ferdigattest vedr. fasadeendring datert 02.10.2014

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Beliggende i etablert og barnevennlig boligfelt. Kort gangavstand til skole, barnehage, butikk, helsesenter og post. Meget gode bussforbindelser.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 990 000,- (Prisantydning)
  • 352 396,- andel fellesgjeld pr. dato 30. apr. 2024
  • 2 342 396,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • 1 990 000,00 (Prisantydning)
  • 352 396,00 (Andel av fellesgjeld)
  • --------------------------------------------------------
  • 2 342 396,00 (Pris inkl. fellesgjeld)
  • Omkostninger
  • 250,00 (Gebyr etingslysning)
  • 500,00 (Tinglysning hjemmelsovergang BL)
  • 500,00 (Tinglysning pantedokument BL)
  • --------------------------------------------------------
  • 1 250,00 (Omkostninger totalt)
  • --------------------------------------------------------
  • 2 343 646,00 (Totalpris inkl. omkostninger)
  • --------------------------------------------------------
  • kr 11 641,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 354 037,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 5 560,- Felleskostnader betales pr. mnd. og dekker bla. betjening av andel renter og avdrag på evt felles lån, samt utvendig vedlikehold, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter og brl er kollektivt tilknyttet Get med tv og internett.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 21.03.2024 og selgers Egenerklæring datert 06.05.2024. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 16. mai 2024

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01240118
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.