Dubbersvegen 21

Haugesund
Prisantydning

4 800 000,-

 • BRA498㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom9
 • Byggeår1982
 • Omkostninger121 000,-
 • Totalpris4 921 000,-

Udland - Stor påbygget enebolig med utleiedel (ikke godkjent) - Garasje - Gjenstående arbeider

Beskrivelse
 • Badet nede er renovert i 2019 ifm. forsikringssak. Rørlegger Sirnes utførte rørleggerarbeidet.
 • Løftet taket og lagt nytt tak i 2015 (gjelder ikke garasje og påbygg). Økt arealet med ca 158 kvm i følge selger. Det ble laget 3 soverom (ene soverommet er godkjent som bod) som er ferdig innredet (noe listverk igjen i det ene). Loftstue med kjøkkeninnredning. Noe gjenstående arbeider i loftstue. Badet er klart til støyping. Varmekabler er lagt. Mangler trapp opp.
 • Nytt avløp ut fra kjeller til kommunal tilknytning i følge selger.
 • Boblebad må medfølge kjøpet. Er litt for stort for å enkelt flyttes ut. I følge eier er boblebadet i god stand unntatt at sirkulasjonspumpe må skiftes.
 • Fliser til badet og til hagestua er innkjøpt og vil medfølge til kjøper. Flisene er skiferlignende.
 • Huset bærer noe preg av elde og en del gjenstående arbeid. Huset holder varierende standard og kvalitet. Huset bærer preg av av byggeår og oppgradering som ble gjort i 2015.
 • Takrennner i aluminium ble skiftet i 2015.
 • Kjøkkenet har profilerte fronter. Benkeplaten av laminat. Det er kjøleskap, oppvaskmaskin, komfyr og micro.
 • Innvendige vannledninger er av plast (rør-i-rør). Det er også rør-i-rør i kjeller, men dette er et noe eldre system. 1. etasje har kobberrør fra byggeår.
 • Mekanisk ventilasjon.
 • Varmepumpe, vedovn og åpen peis.
Detaljer

Meget romslig og innholdsrik enebolig over 3 plan. Inneholder vindfang med garderobeplass. Mellomgang med plass for å montere trapp opp til loftsetasjen (hull i himlingen). Trapperom fra gangen ned til bod i kjelleren. Fra bod er det åpning inn til vaskerommet til leiligheten. Dersom man ønsker å skille leiligheten helt i fra hovedboligen kan man enkelt lukke denne åpningen. Kjeller fremtår som en separat leilighet (ikke godkjent) som inneholder gang, 3 gode soverom, bad med fliser og varmekabler på gulv, dobbel servant, opplegg for å ha vaskemaskin og tørketrommel. Inngang til badstu. Stue/kjøkken med åpen løsning. Parkett og varmekabler i gulv. Kjøkkeninnredning med god skap og benkeplass. God plass for sofagruppe og spisestue. Pen vedovn.

Hovedplan består av 3 gode soverom hvorav det ene har utgang til luftebalkong. Fliselagt bad med varmekabler på gulv, dusjkabinett, spotter i tak, stor baderomsinnredning med høyt sideskap, underskap og overskap og laminatbenkeplate med nedfelt vask. Det er innredning for vaskemaskin og tørketrommel som løfter maskinene opp fra gulvet og med to skuffer under og to skap over maskinene. Vegghengt toalett. Integrert speil (bak speilet er det en skjult skyvedør inn til det ene soverommet). Gjestetoalett med fliselagt gulv, vegghengt toalett og servant. Kjøkken med stor kjøkkeninnredning med mange skap, stor induksjon koketopp, varmekabler og laminat på gulvet, medfølgende oppvaskmaskin, medfølgende kjøleskap, halvannen nedfelt vask i laminatbenkeplate, fliser over benkeplata og spotter i kjøkkeninnredningen. Åpning fra kjøkken inn til stue med murt peis med innsats. Meget romslig stue med plass til flere grupper og spisestue. Stua og kjøkken er på totalt ca. 77 kvm ihht. tegninger. Utgang fra stua til påbygget vinterhage med åpen peis og spotter i tak. Jaquzzi. Skyvedør ut til terrasseområdet med pergola takoverbygg for skjermet og lune sitteplasser rett ut fra hagestua.

Loftsetasje: Når man har montert trapp kommer man opp til romslig stue/kjøkken med sponplater på gulv (klart til å legge gulv), isolasjon i veggene og gipset tak. Det er lagt opp trekkerør til elektrisk. Utgang til overbygget balkong mot sør med sarnafildekke. Kjøkkenet har to store takvindu, innredning med stor laminatbenkeplate med halvannen nedfelt vask, under- og overskap er montert. Bod med eikeparkett på gulv. Ferdig innredet. To veldig store soverom med eikeparkett på gulv, panelt tak og hvitmalte gipsplater på vegger. Rommene er ferdig innredet med unntak av ett elektrisk stikk. Bad hvor det er lagt varmekabler og armeringsjern, men ikke støpt gulv. Sluker er etablert. Badet er klart til å innredes slik kjøper ønsker. Et tredje veldig stort soverom med eikeparkett, malte gipsplater og panel i tak.

Uthus: Frittstående romslig uthus i hagen med vinduer for dagslys, terrassebord på gulv og god lagerplass for utstyr, ved, hagemøbler etc.

Garasje: Frittstående enkel garasje med betongpanner på tak, port i front og sidedørsinngang. Dreneringsrist foran porten. Støpt gulv, innlagt belysning og vinduer for dagslys.

Bygningsinformasjon

Betonggrunnmur med stripefundamenter av betong under grunnmur. Vegger av bindingsverkskonstruksjon. Etasjeskiller har trebjelkelag. Elementpipe. Takkonstruksjon har sperrekonstruksjon. Taktekking av betongtakstein. Påbygg (vinterhage) har glassoverflate. Takrenner og nedløp i aluminium.

På opprinnelige bygningstegninger er det ikke tegnet inn leilighet. Denne er derfor ikke godkjent. I de tegningene er det inntegnet kjellerstue, bad, badstu, matbod, hobbyrom, rom for brensel og disponible rom. Dette avviker med bruken i dag og kun kjellerstua er på tegninger godkjent rom for varig opphold. I praksis er likevel rommet ikke godkjent for varig opphold per i dag siden vinduene som er der er for små. Ingen av soverommene i underetasje er omsøkt til sitt formål.

I vedlagt boligsalgsrapport fra takstmann fremkommer følgende TG3 avvik: - Vaskerom: Våtrom anses ikke som et fullverdig våtrom. Totalrenovering må kunne forventes. Kostnadsestimat er 100 000 - 300 000,-.

Avvik med tilstandsgrad TG2 - som kan kreve tiltak: - Takkonstruksjon/loft: Mangler dokumentasjon og innredning av loft er ikke fullført. Kostnadsestimat kr. 10 000 - 50 000,-. - Vinduer: Det er funnet avvik rundt innsettingsdetaljer. Enkelte vinduer mot sør er modne for utskifting. Punkterte glass i vinterhage. Noe lekkasje er også registrert i vinterhage. Kostnadsestimat kr. 50 000 - 100 000,-. - Utvendige dører er slitt. - Balkonger og terrasser: Noe vedlikehold nødvendig. Indikert noe fukt på balkong med sarnafil belegg. - Innvendige overflater: Gjenstående arbeider og bruksmerker. Det anbefales å male opp alle overflater/listverk i boligen. Kostnadsestimat kr. 100 000 - 300 000,-. - Radon: Bygg fra før 2010 har normalt ikke radonsperre og det er heller ikke foretatt radonmålinger (pålagt ved utleie). Kostnadsestimat under kr. 10 000,-. - Innvendige trapper: Trapp noe slitt. - Innvendige dører: TG pga normal elde og slitasje. Det mangler noe deksel mm fra enkelte dører. Kostnadsestimat under kr. 10 000,-. - Bad 1. etg.: Svakt/manglende fall til sluk. Mer enn halvparten av forventet levetid for slukløsningen er passert. Ikke fremlagt dokumentasjon på membran og sluk. Ventilasjon ikke i drift. Kostnadsestimat kr. 50 000 - 100 000,-. - Kjøkkenavtrekk: Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet. Kostnadsestimat under kr. 10 000,-. - Toalettrom: Kun naturlig avtrekk. 2 vegger har sponplater som er ubehandlet (gjenstående arbeid). Kostnadsestimat kr. 10 000 - 50 000,-. - Ventilasjon: Ikke i drift. Kostnadsestimat kr. 10 000 - 50 000,-. - Forstøtningsmurer: Mindre sprekker/skjevheter i muren. Mangler rekkverk. Kostnadsestimat kr. 10 000 - 50 000,-.

Avvik med tilstandsgrad 2 som ikke krever umiddelbare tiltak: - Veggkonstruksjon, utvendige trapper, etasjeskille/gulv mot grunn, pipe/ildsted, rom under terreng, bad, kjøkkeninnredning, vannledninger, avløpsrør, varmtvannstank, drenering, grunnmur og fundamenter, terrengforhold og utvendige vann- og avløpsledninger.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for nybygg bolig 03.03.1982. Det foreligger ferdigattest for nybygg garasje datert 06.01.1986. Det foreligger ferdigattest for bolig - vinterhage datert 18.12.1991.

Det foreligger godkjenning datert 21.02.2014 og ble gitt igangsettingstillatelse 21.02.2015 for påbygg loft hvor Frøiland Bygg AA står som ansvarshavende for bærende konstruksjoner og utvendig arbeid, mens selger selv står som ansvarshavende for innvendige arbeider og innredning. Det mangler ferdigattest da hele arbeidet må være ferdig før dette kan gis. Det blir opp til kjøper å evt. få ferdigstilt og sørge for ferdigattest. Det ble gitt dispensasjon for takvinkel og for etasje antall. Det er obligatorisk kontroll for to tiltak som er fuktsikring av våtrom og søknadspliktig ombygging av våtrom samt av lufttetthet i nybygget bolig. Dette er ikke utført.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet. Underetasje er ikke godkjent for utleie som separat boenhet, men er pr. dd. utleid for kr. 12 500,- + strøm.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmepumpe, vedovn og åpen peis. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger i et barnevennlig, rolig og veletablert boligområde på Udland - Bleikemyr. Det er gangavstand til Austrheim barneskole samt trygg vei til Haraldsvang ungdomsskole. Området har god offentlig kommunikasjon via buss. Det er kort rusletur til Kvala og kort vei til Gard senteret og kun noen få kilometer til Haugesund sentrum med alt av bymessige fasiliteter.

  Området har nærhet til flotte tur- og grøntområder. Flott topptur til Nuten som er rett i nærheten og masse flotte turmuligheter i byheiene og Djupadalen. Gangavstand til flotte turmuligheter ved Uradalsvannet og på varme sommerdager kan man ta seg en dukkert i vangen eller nyte et kaldt glass med venner på Vangenterrassen.

  Adkomst

  Lett adkomst. Ta av fra Austrheimsvegen inn Udlandsvegen og ta første til høyre inn i Moldtjørnvegen. Ta så første til høyre som er Dubbersvegen. Ta så til venstre i kryss og boligen ligger som den første på høyre hånd.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 4 800 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • kr 121 000,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 921 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 21 933,- pr. 2023. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk. I tillegg kommer renovasjonsgebyr til HIM på kr. 3 411,- pr. år pr. boenhet.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges i henhold til bestemmelsene i Lov om tvangsfullbyrdelse og midlertidig sikring. At eiendommen tvangsselges innebærer at det er tingretten, og ikke eier av eiendommen, som tar beslutningene i salgsprosessen. Bestemmelsene om gjennomføring av tvangssalg av fast eiendom og andeler i borettslag finnes i kapittel 11 og 12 i Lov om tvangsfullbyrdelse og midlertidig sikring av 26. juni 1992. Det vises til "Informasjonsskriv om tvangssalg" som følger vedlagt denne salgsoppgave. Alle interessenter oppfordres til å besiktige boligen grundig, gjerne sammen med bygningskyndig person. Boligen selges slik den står med de mur- og nagelfaste innretninger som i dag befinner seg i boligen. Kjøper er kjent med å ha begrenset adgang til å påberope seg feil og mangler ved et tvangssalg. (Avhendingslova gjelder ikke). Det gjøres spesielt oppmerksom på at kjøpetilbud ikke kan trekkes tilbake innen akseptfristen fra det tidspunkt selger/megler er gjort kjent med budet. Se vedlagt informasjon om budgivning.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Det er ikke mulig å tegne boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det er ikke mulig å tegne boligkjøperforsikring.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger rapport fra taksmann. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 18. apr. 2024

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 01230305
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.