Emma Karlsens gate 23

Haugesund
Prisantydning

2 590 000,-

Solgt
 • BRA71㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2021
 • Omkostninger76 500,-
 • Totalpris2 666 500,-
 • Felles/mnd1 654,-

Stilren 3-roms leilighet i 1. etasje - Nyoppført i 2021 - Populær og sentral beliggenhet i Skåredalen!

Beskrivelse

Velkommen til Emma Karlsens gate 23, En lekker og moderne leilighet i populære Skåredalen. Leiligheten ligger i byggets første etasje og har livsløpsstandard. Oppført i 2021 og med gjennomgående god standard - her flytter du rett inn!

Stue og kjøkken i åpen løsning med store vindusflater mot terrassen, gir et luftig og lyst rom. Det er generelt god plass til både sittegruppe og spisegruppe. Fra stuen er det utgang til terrassen, hvor du kan nyte ettermiddags- og kveldssolen. En varmepumpe i stuen sørger for behagelig temperatur året rundt.

Kjøkkenet har en lys og moderne innredning med rikelig skap- og benkeplass samt integrerte hvitevarer.

Delikat bad med fliser og varmekabler i gulvet. Dusjnisje med fliser på veggene, mens resten av veggene på badet er tapetsert. Vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin, og vask i seksjon.

Leiligheten har to soverom, begge med parkett på gulvet og lyse farger på vegger og tak. Hovedsoverommet har garderobeskap. Soverom to, som ligger i tilknytning til stuen, kan også benyttes som kontor.

Teknisk rom med god oppbevaringsplass. Her finner du også balansert ventilasjonsanlegg, varmtvannstank, fordelerskap for rør-i-rør-systemet og sikringsskapet.

Utvendig sportsbod i forbindelse med p-plass området.

Bygningsinformasjon

Utvendig har bygningen malte trevinduer med 3-lags glass. Hovedytterdør av malt tre. Skyvedør av tre med 3-lags glass til terrasse. Terrasse på terreng av tre.

Tekniske installasjoner; Vannrør av plast (rør i rør). Fordelerskap for vannrør er plassert i bod. Hovedstoppekran er plassert i fordelerskap for vannrør. Tilgjengelige avløpsrør av plast. Balansert ventilasjon. Det er montert Waterguard under benkeskap på kjøkken. Lekkasjevarsler er tilkoblet magnetventil som stenger vannet ved lekkasje. Det er montert varmepumpe (luft til luft). Varmtvannstank er på ca 200 liter. Sikringsskap med jordfeilautomatsikringer og overbelastningsvern.

Oppsummering av avvik hentet fra takstmanns tilstandsrapport. Alle interessenter oppfordres å gjennomlese tilstandsrapporten i sin helhet.

Avvik som kan kreve tiltak - TG 2: Tekniske installasjoner - Ventilasjon: Det er påvist feilmelding for temperatursensor til ventilasjonsaggregat. Ventilasjonen fungerer med avviket. Selger opplyser om at det er reklamert på avviket til Berge Sag.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest vedr. leilighetsbygg og sportsboder, totalt 8 boenheter, datert 27.09.2021.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Balansert ventilasjon.

 • Beliggenhet

  Beliggende i attraktive Skåredalen. Få minutter gange på trygg skoleveg til barne og ungdomsskole. Bra idrettsarena med kunstgressbane, sandvolleyball, basket, frisbeegolf m.m rundt skolen. Flotte lekeplasser i umiddelbar nærhet til boligen. Kort veg til det flotteste byen kan by på når det gjelder turområder med byheiene som bakhage.

  Adkomst

  Se Finn.no eller Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 590 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • 2 590 000,00 (Prisantydning)
  • Omkostninger
  • 67 500,00 (Dokumentavgift)
  • 250,00 (Gebyr etingslysning)
  • 500,00 (Tinglysningsgebyr pantedokument kjøper)
  • 500,00 (Tinglysningsgebyr skjøte)
  • --------------------------------------------------------
  • 68 750,00 (Omkostninger totalt)
  • --------------------------------------------------------
  • 2 658 750,00 (Totalpris inkl. omkostninger)
  • --------------------------------------------------------
  • kr 76 500,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 666 500,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 654,- Felleskostnader betales pr. mnd. og inkluderer bla. felles bygningsforsikring, TTV/Internett og avsetning til diverse utvendig vedlikehold.

  Kommunale utgifter

  kr 10 261,- pr. 2023. Opplyste kommunale avgifter inneholder vann, avløp og eiendomsskatt. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk. I tillegg kommer renovasjon (HIM) på kr. 3 411,-.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l. Vedtekter punkt 2-2: Begrenset eierskap for juridiske personer; Bare fysiske personer kan erverve boligseksjoner i sameiet. Noen unntak, konferer megler.

  Det tas forbehold om panthavers salgssamtykke. Partene er inneforstått med at ovennevnte forbehold må være avklart innen overtagelse kan finne sted og at overtagelse i så fall må utsettes til ovennevnte er avklart.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 13.05.2024 og selgers Egenerklæring datert 06.05.2024. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 17. jun. 2024

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01240210
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.