Esebjør 10A

Karmøy
Prisantydning

2 890 000,-

 • BRA64㎡
 • EierformSameie
 • Soverom1
 • Byggeår2023
 • Omkostninger84 000,-
 • Totalpris2 974 000,-
 • Felles/mnd1 749,-

Rålekker og nesten helt ny leilighet - Vannbåren gulvvarme - Stor terrasse - El- bil lader - Høy standard - Heis!

Beskrivelse
 • Lekker og moderne kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass og er i åpen løsning til stuen. Det er god plass til både spisebord og sofagruppe i rommet. De store vindusflatene gir godt med naturlig lysinnslipp, og det er utgang til en svært romslig terrasse fra stuen. Flere av leilighetene i bygget har valgt innglasset terrasse(søknadspliktig)
 • I leilighetens entrè er det er det montert en lekker skyvedørsgarderobe med speilfront. I tillegg finnes også en praktisk bod her..
 • Det er vannbåren gulvvarme i stue, kjøkken, baderom og vaskerom.
 • Det er downlights i entrè, stue, kjøkken og baderom.
 • Lekker enstavs parkett på alle gulv unntatt våtrom.
 • Store vindusflater i stue og kjøkken som gir rikelig med naturlig lysinnslipp. Det er utgang til terrassen fra både soverom og stue.
 • Svært delikat helfliset baderom med moderne 60x60 fliser på gulv og veggoverflater. Baderommet er innredet med vegghengt toalett, dusjhjørne, baderomsseksjon og direkte inngang til separat vaskerom.
 • El- bil lader.
Detaljer

Leiligheten er over ett plan og inneholder: Entrè, stue og kjøkken i åpen løsning, baderom, vaskerom, soverom og bod.

Bygningsinformasjon

Bygget er oppført i etasjeskille av betong. Utvendig kledd med fasadeplater. Vinduer og dører i tre. Flatt tak.

Det foreligger tegninger som stemmer med dagens bruk.

Arealoppmåling er utført av megler på plassen, og angitt i henhold til målereglene i Nosk Standard og retningslinjer for arealmåling, uten hensyn til byggeforskriftenes krav til rommenes bruk.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på nybygg/stort frittliggende boligbygg på 3 og 4 etasjer. Søknad om ferdigattest på sendes inn når arbeidene nevnt nedenfor er utført: - Fradeling av offentlig vegareal og overskjøting av disse til kommunen. - Ferdigstille tilrettelagt kryssing over Rådhusvegen, samt krysningspunkt for myke trafikanter øst for f_KV2, fra o_FT3 til o_FT2. - Innglassing av terrasser. - Ferdigstille kjøkken i usolgte leiligheter. - Etablere alarmoverføring av brannalarmanlegg til alarmsentral. Arbeidet må utføres innen 01.07.2023.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Det er vannbåren gulvvarme i gang, stue/ kjøkken og baderom/ vaskerom.

 • Beliggenhet

  Leiligheten har sentral beliggenhet "midt" i Åkrehamn sentrum. Gangavstand til de aller viktigste fasilitetene i hverdagen som: Dagligvarebutikker, apotek, bank, idrettsanlegg, skoler og barnehager.

  Adkomst

  Se Finn.no eller Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 890 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 10.500,-
  • kr 84 000,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 974 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 749,- Felleskostnader inkluderer internett og Tv- pakke Altibox Flex M med flere kanaler og 200/200 Mbps. Service på varmepumpe i hver leilighet, felles forsikring på bygget, serviceavtaler på felleseie som brannalarmer, heiser, sprinkleranlegg, vasking av fellesareal og leie/ vask av matter i inngangspartier.

  Kommunale utgifter

  kr 8 431,- pr. 2023. Kommunale avgifter inneholder vann, avløp og renovasjon. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger selgers egenerklæring, vedtekter og sameiets husordensregler. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 6. mai 2024

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01240147
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.