Fedjedalen 6

Haugesund
Prisantydning

5 690 000,-

 • BRA199㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2012
 • Omkostninger159 400,-
 • Totalpris5 849 400,-

Unik, tiltalende & innholdsrik enebolig i populære Skåredalen - Familievennlig område - Garasje!

Visning

tirsdag 28 mai

16:00-17:00

Påmelding
Beskrivelse

En stor asfaltert innkjørsel er det første som ønsker møter deg i Fedjedalen 6. Her har du rikelig med biloppstillingsplass. Det er også en enkel garasje, bygget samtidig med boligen, utstyrt med elektrisk garasjeport og lys med bevegelsessensor.

Ved inngangspartiet til boligen har du en stor terrasse, med utmerkede solforhold; Solen forsvinner rundt 22:15 rundt sankthans. Rikelig med plass til hele storfamilien, eller vennegjengen. Trapp fra terrassen leder deg ned til et gruset område, som enkelt kan gjøres om til plen etter ønske. Nyere platting og et stort blomsterbed med diverse beplantning.

Innvendig har du gang med parkett. Skyvedørsgarderobe til yttertøyet. Like ved inngangsdøren har du et lite og praktisk vaskerom. Fliser i gulvet. Innredning med oppbevaringsplass. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Flott helfliset bad i god størrelse. Dusjnisje med dusjvegger installert i 2023. Vegghengt toalett, vask i seksjon og varmekabler.

Hovedsoverom i god størrelse. Skyvedør inn til rommet er plassbesparende. Skyvedørsgarderobe. Parkett, tapet og MDF.

Stue med god takhøyde. Rundt 4,5lm på det høyeste. Tre store takvinduer sørger for en unik, flott og lys atmosfære. En nydelig og ikke minst praktisk gass-peis preger stuen. God plass til større sitte- og spisegruppe. Skyvedør ut til terrasse.

Åpen løsning mellom stue og kjøkken. Flott kjøkkeninnredning med god skap- og benkeplass. Den fine takhøyden gir en luftig og fin romfølelse også her. Integrert mikrobølgeovn, stekeovn, oppvaskmaskin (i praktisk ståhøyde), kjøl- og fryseskap, elektrisk + gass stekeplate. Det gis av selger ingen garanti på hvitevarer.

Trappen ned til kjeller har store vindusflater og er lys og fin. Alle rom i kjelleren (foruten bod har varmekabler i gulvet)

Kjellerstue med fliser i gulvet. Panel i vegg og tak. Utgang til delvis overbygget terrasse. Tv- og internettpunkt på vegg.

To soverom, begge i gode størrelser med parkett på gulvet og panel/tapet/malte overflater i vegg/tak. Garderobeskap.

Stort helfliset bad. Badekar, vegghengt toalett, dusjnisje og vask i seksjon. Dim-bare lys.

Teknisk rom/bod med sentralstøvsuger, balansert ventilasjon, sikringsskap, VVs og generelt litt lagringsplass. Luke til lager under trapp, her er det rikelig med lagringsplass.

Hybel-rom/kinorom. Dette rommet er godt lydisolert og har sin egen inngangsdør. Et mindre hybelkjøkken med kjøleskap, mikrobølgeovn og en liten stekeplate. Vegg-til-vegg teppe og varmekabler. Tv-og internettilkobling, samt ledninger til prosjektor ligger klart.

Bygningsinformasjon

Boligen har utvendig fasade og vinduer i treverk. Tak er tekket med betongstein. Det er gode uteområder/terrasser som ligger mot sør/vest. Fasade fremstår generelt som velholdt, men det er enkelte tg 2 anmerkninger i tilstandsrapporten. Ingen anses som vesentlige. Interessenter oppfordres å lese vedlagt rapport i sin helhet før visning.

Oppsummering av boligens tilstand/fordeling av tilstandsgrader, hentet fra vedlagt tilstandsrapport:

KONSTRUKSJONER SOM IKKE ER UNDERSØKT - TG IU: Utvendig > Takkonstruksjon/Loft

AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK - TG 2: Utvendig > Nedløp og beslag Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter Tomteforhold > Terrengforhold

AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK - TG 2: Utvendig > Veggkonstruksjon Utvendig > Utvendige trapper Innvendig > Overflater Våtrom > 1 Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt Våtrom > Kjeller > Bad > Sluk, membran og tettesjikt Våtrom > Kjeller > Bad > Tilliggende konstruksjoner våtrom Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg Tomteforhold > Forstøtningsmurer

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest vedr. oppføring av mur datert 28.03.2012 Det foreligger ferdigattest vedr. enebolig og garasje datert 29.06.2012

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk & gass oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Beliggende i attraktive Skåredalen, nærmere bestemt Tømmerdalen. Få minutter gange på trygg skoleveg til barne og ungdomsskole. Bra idrettsarena med kunstgressbane, sandvolleyball, basket, frisbeegolf m.m rundt skolen. Flotte lekeplasser i umiddelbar nærhet til boligen. Kort veg til det flotteste byen kan by på når det gjelder turområder med byheiene som bakhage.

  Adkomst

  Se Finn.no eller Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 5 690 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 15.900,-
  • kr 159 400,- (Omkostninger totalt)
  • kr 5 849 400,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 15 691,- pr. 2023. Opplyste kommunale avgifter inneholder eiendomsskatt, vann & avløp. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk. I tillegg kommer kr. 3 411,- per år til HIM for renovasjon, 2 terminer i året.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 07.05.2024 og selgers Egenerklæring datert 24.04.2024. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 21. mai 2024

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01240098
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.