Fjellvegen 25

Haugesund
Prisantydning

1 590 000,-

Solgt
 • BRA76㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår1972
 • Omkostninger11 641,-
 • Totalpris1 707 796,-
 • Felles/mnd4 631,-

Høyblokkene - Pen og velholdt 3-roms i 4.etasje. Fantastisk utsikt.

Detaljer

Pen og praktisk 3-roms leilighet i 4. etasje med 2 heiser. Inneholder vindfang og mellomgang. Nyere KGB Torino Eik kjøkken med god skap og benkeplass. Plass til spisebord. Toalett og bad er slått sammen. Belegg på gulv. Våtromsplater på vegger. Dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. 2 gode soverom med plassbygde skap og det ene har "walk in closet". Stue med plass for sofagruppe og spisestue. Utgang til balkong med fantastisk utsikt mot by og hav.

1 bod i felles bodanlegg.

 • TV/internett fra Telia.
Bygningsinformasjon

Boligbokk oppført i hovedsaklig mur/betong. Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport. Takstmann har i sin rapport gitt TG3 (Store eller alvorlige avvik) på sluk, membran og tettsjikt på bad. Han har også gitt TG2 (avvik som kan kreve tiltak) på ventilasjon bad og generell skjevheter på gulv. Se for øvrig vedlagte rapport.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for fasadeendring datert 22.01.2008 og garasjeanlegg datert 10.01.1996.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

 • Beliggenhet

  Denne leiligheten i høyblokken ligger fint og sentralt til i Haugesund. Fra stue og soverom har en fritt utsyn mot vest utover grøntområde tilhørende borettslaget og utover byen. Turløype opp til Vardafjellet som kan skilte med flott natur og panoramautsikt over Haugesund. Ellers kort spasertur opp til Djupadalen. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. Fra høyblokkene har en kort rusletur til matbutikker og ned til Haugesund sentrum med alle fasiliteter som medfølger.

  Adkomst

  Fra Spannavegen, kjør inn ved Kiwi. Hold mot høyre og Fjellmyr. I første kryss, ta vei til venstre og deretter til venstre igjen i første rundkjøring. Kjør et lite stykke og høyblokkene kommer på venstre side av veien. Leiligheten ligger i blokken mot nord i 4. etasje. Leilighet 403.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 590 000,- (Prisantydning)
  • 106 155,- andel fellesgjeld pr. dato 27. mar. 2024
  • 1 696 155,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Gebyr forhåndsprøving forkjøpsrett kr. 3.991,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.400,-
  • kr 11 641,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 707 796,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 4 631,- Kabel-tv, internett, felles bygningsforsikring, forr.førsel, kommunale avgifter, strøm i fellesarealer, betjening av andel fellesgjeld samt noe vedlikehold.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Betingelser fellesgjeld

  Lånenummer: 302802, Eiendomskreditt AS Serielån, 4 terminer per år. Rentesats per 27.03.2024: 3.45% pa. Antall terminer til innfrielse: 57 Saldo per 27.03.2024: 10 678 837 Andel av saldo: 106 156 Første termin/første avdrag: 15.03.2020 ( siste termin 15.06.2038 ) FASTRENTE TIL 15.06.2026

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  og selgers Egenerklæring datert 27.03.2024. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 13. jun. 2024

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 01240088
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.