Forehammar 23

Haugesund
Prisantydning

1 250 000,-

 • BRA106㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår2021
 • Omkostninger11 641,-
 • Totalpris4 109 808,-
 • Felles/mnd16 146,-

Lekker 3-romsleilighet på 89 kvm + 12 kvm innglasset balkong. Ca 50 m2 terrasse med gode solforhold og utsikt. Parkering

Beskrivelse

Gjennomgående bra standard med eikeparkett på gulv og slette vegger og tak med listefrie overganger. Helfliset baderom.

Romslig gang med skyvedørsgarderobe.

Helfliset baderom med badersomsseksjon m/ speil, servant og lagring, ekstra lagringsskap, dusj med glassvegger og fossefalls armatur, wc. Varmekabler i gulv.

Gjestetoalett med servant og wc.

2 soverom av god størrelse. Hovedsoverom med åpen garderobeløsning og er noe større. God plass til garderobeskap på soverom 2.

Vaskerom med skyvedører ut til kjøkken. Praktisk. Vinyl på gulv.

Stor og betydelig oppgradert kjøkkenløsning i grå utførelse med stor kjøkkenøy. Integrerte hvitevarer. Masse boltringsplass for hobbykokken.

Stor stue i åpen løsning til kjøkken. God plass til flere møbelsoner i tillegg til spisestue. Store vindusflater ut mot den flotte utsikten.

Utgang fra stue/kjøkken til innglasset terrasse og stor utvendig terrasse. Sol fra morgen til kveld.

Parkering i lukket anlegg.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Detaljer

Gang, baderom, soverom, soverom, gjeste wc, vaskerom, stue, kjøkken, innglasset utestue.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad. Balansert ventilasjon med varmegjennvinning. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Beliggende på toppen av Sveiven med flott utsikt og suverene solforhold.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 250 000,- (Prisantydning)
  • 2 848 167,- andel fellesgjeld pr. dato 25. mar. 2024
  • 4 098 167,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Gebyr forhåndsprøving forkjøpsrett kr. 3.991,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.400,-
  • kr 11 641,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 109 808,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 16 146,- Felleskostnader betales pr. mnd. og dekker bla. betjening av andel renter og avdrag på evt felles lån, samt utvendig vedlikehold, felles bygningsforsikring og kabel-tv. Renter kr. 13 776,- Fellesutgifter kr. 1 871,- Altibox kr. 499,-

  Kommunale utgifter

  kr 5 080,- Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.Forretningsfører opplyser følgende: I 2024 vil det bli endring i hvordan kommunale avgifter faktureres til den enkelte. Sannsynligvis blir det a-konto fakturert via felleskostnadene, med 2 årlige avregninger.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Borettslaget har IN-ordning. Fellekostnader per mnd vil da være 2.370,- inkludert Grunnpakke fra Altibox.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 05.04,2024 og selgers Egenerklæring datert 25.03.2024. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 21. mai 2024

 • Ansvarlig megler: Lars Erik Sørgård
 • Oppdragsnummer: 01240150
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.