Førreparken 23

Tysvær
Prisantydning

3 100 000,-

 • BRA118㎡
 • EierformSameie
 • Soverom3
 • Byggeår2018
 • Omkostninger89 250,-
 • Totalpris3 189 250,-
 • Felles/mnd1 000,-

Moderne og innholdsrikt enderekkehus over 3 plan - 2 bad og 3 soverom - To kjekke terrasser

Beskrivelse

Gang med god plass til å henge fra seg sko- og yttertøy.

Innbydende og trivelig stue og kjøkken i åpen løsning. Godt med vindu som gir naturlig lysinnslipp og utgang til terrasse. Varmepumpe som gir lun og god varme i boligen. Smakfull kjøkkeninnredning med glatte fronter og benkeplate i laminat. Integrert kjøleskuffer, oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp.

Lyst baderom hvor det er fliser med varme i gulv og våtromstapet på vegger. Servant med speil, vegghengt toalett og dusjkabinett.

Stort og flott baderom kombinert vaskerom hvor det er fliser med varme i gulv og våtromstapet på vegger. Servant med pen baderomsinnredning og speilskap, vegghengt toalett og badekar. Det er også lagt opp til vaskemaskin og plass til tørketrommel.

Det er 3 soverom av god størrelse.

Kjekk loftstue med utgang til takterrasse med heldekkende pergola.

Detaljer

Innholdsrikt og flott rekkehus med god planløsning. Boligen er innredet over 3 plan og inneholder: 1. Etasje: Gang, stue, kjøkken, bad og bod. 2. Etasje: Gang, bad/vaskerom og 3 soverom. Loft: Loftstue

Bygningsinformasjon

Bebyggelsen består av vertikaldelt rekkehus med tre etasjer. Bod med utvendig adkomst i tilknytning til bygningen. Bygning med ukjent type grunnmur. Veggene er oppført i bindingsverkskonstruksjon. Fasader kledd med fasadeplater, stående og liggende bordkledning. Takkonstruksjon av tre. Utført som pulttak. Tekket med PVCduk. Vinduer av tre. Isolerglass. Dører av tre. Isolerglass i dører med glassfelt. Boligen fremstår med normalt bruksslitasje i henhold til alder. Se ellers rapporten for mer informasjon.

Megler har mottatt bygningstegninger som avviker fra slik boligen fremstår innredet i dag. Bad og bod i 2. etg er utvidet til et stort bad. Ved bruksendring må det søkes om og godkjennes av kommunen.

Det er foretatt en tilstandsrapport for å avdekke boligens tilstand. I rapporten gis det tilstandsgrader etter symptomer på tilstandssvekkelser fra "ingen avvik" (TG0) til " store eller alvorlige avvik" (TG3). De forhold som er blitt merket med TG3 og TG 2 er beskrevet under. For bygningsdeler som er gitt TG3, hvor det er påregnelig med tiltak, er det satt et estimert kostnadsintervall (se rapport for mer info). Interessenter oppfordres likevel til å lese rapporten i sin helhet for et mer sammensatt bilde av boligens tilstand. Under "tiltak" beskriver rapporten hva som skal til for å få den aktuelle bygningsdelen til TG0/1 eller det som står beskrevet.

TG UI - KONSTRUKSJONER SOM IKKE ER UNDERSØKT - Utvendig > Takkonstruksjon/Lof

TG 2 - AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK - Utvendig > Veggkonstruksjon - Utvendig > Dører - Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger - Innvendig > Overflater - Innvendig > Pipe og ildsted - Innvendig > Innvendige trapper - Innvendig > Innvendige dører - Våtrom > 1. etasje > Bad > Overflater Gulv - Våtrom > 2. etasje > Bad/vaskerom > Overflater vegger og himling Megler har mottatt bygningstegninger som avviker fra slik boligen fremstår innredet i dag. følgende rom er ikke godkjent til rom for varig opphold:    . Ved bruksendring må det søkes om og godkjennes av kommunen.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 01.02.2020. Dokumentet kan leses hos megler.

Adgang til utleie

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning.

Tilkomst via offentlig vei.

Oppvarming

Varmepumpe ellers elektrisk oppvarming.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger i et nyere boligområde like ved Førresfjorden. Et attraktivt og barnevennlig boligområde med kort avstand til barnehage, skole, dagligvarebutikker, Tysvær arena, Frakkagjerd stadion og flotte turområder.

  Adkomst

  Se kart på Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område som er regulert til bolig.

  Eiendommen er regulert til bolig og følger reguleringsplan vedtatt 08.09.2015 for Førreparken med id: 200803 samt eldre reguleringsplan, Førdesfjordensentrum med id: 200009.

  Videre følger eiendommen kommuneplan/kommunedelplan med id 201501 hvor eiendommen er avsatt til bolibebyggelse.

  Eiendommen grenser til ubebygget område. Området ligger i dag ifølge reguleringsplan/kommunedelplan avsatt til landbruksområde.

  Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

  • kr 3 100 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 10.500,-
  • kr 89 250,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 189 250,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 000,- Felleskostnader betales pr. mnd. og inkluderer bla. Altibox og avsetning til diverse utvendig vedlikehold.

  Kommunale utgifter

  kr 21 654,- pr. 2024. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Kommunen kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

  Ligningsverdi

  kr 860 819,- for 2022 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 16.03.2024 og selgers Egenerklæring datert 12.03.2024. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 31. mai 2024

 • Ansvarlig megler: Elisabeth Marvik
 • Oppdragsnummer: 01240121
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.