Gausvik 53

Sauda
Prisantydning

200 000,-

 • BRA75㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom1
 • Byggeår
 • Omkostninger6 000,-
 • Totalpris206 000,-

Bud kr. 800 000,- foreligger. Saudasjøen/Borvika - Lite småbruk på ca 34 mål og 95 meter sjølinje til Saudafjorden. Rivnings- og ryddeobjekt.

Detaljer

Av bygningsmasse på eiendommen er det et eldre våningshus, uthus og bod som bærer preg av mangelfullt vedlikehold og ansees som rivningsobjekter. Det er en enkel garasje sør for huset som kan være brukbar. Dette salget må sees på som et tomtesalg.

Bygningsinformasjon

Vedlikehold av bygningsmassen (våningshus og uthus) er forsømt over veldig mange år og ansees som rivningsobjekter. Det er derfor ikke innhentet tilstandsrapport på dette salget.

Adgang til utleie

Det er ingen begrensninger i forhold til utleie.

Vei/vann/kloakk

Privat vann og avløp/septik. Av hensyn til det generelle vedlikeholdet, må en anse at vann og avløp ikke fungerer tilfredstillende.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger i Borvika ca 2 kilometer sør for Saudasjøen. Det er ellers kort vei til Svandalen skisenter, langrennsløyper i Slettedalen og Sauda sentrums mangfoldige tilbud.

  Adkomst

  Etter Svandalsfossen følger du veien ca 250 meter før du tar inn til venstre inn på Gausvik.

  Regulering

  Fra våningshus og ned til fjorden ligger eiendommen i område avsatt til boligformål i kommuneplan. Merk byggelinje mot fjorden. På oversiden av våningshus og østover er eiendommen avsatt til formål LNFR (Landbruk, naturbruk, friluft og reindrift).

  • kr 200 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • kr 6 000,- (Omkostninger totalt)
  • kr 206 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  Våningshuset er ikke i bruk og det betales derfor ikke kommunale avgifter per dags dato, kun eiendomsskatt.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges i henhold til bestemmelsene i Lov om tvangsfullbyrdelse og midlertidig sikring. At eiendommen tvangsselges innebærer at det er tingretten, og ikke eier av eiendommen, som tar beslutningene i salgsprosessen. Bestemmelsene om gjennomføring av tvangssalg av fast eiendom og andeler i borettslag finnes i kapittel 11 og 12 i Lov om tvangsfullbyrdelse og midlertidig sikring av 26. juni 1992. Det vises til "Informasjonsskriv om tvangssalg" som følger vedlagt denne salgsoppgave. Alle interessenter oppfordres til å besiktige boligen grundig, gjerne sammen med bygningskyndig person. Boligen selges slik den står med de mur- og nagelfaste innretninger som i dag befinner seg i boligen. Kjøper er kjent med å ha begrenset adgang til å påberope seg feil og mangler ved et tvangssalg. (Avhendingslova gjelder ikke). Det gjøres spesielt oppmerksom på at kjøpetilbud ikke kan trekkes tilbake innen akseptfristen fra det tidspunkt selger/megler er gjort kjent med budet. Se vedlagt informasjon om budgivning.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Det er ikke mulig å tegne boligselgerforsikring på tvangssalg.

  Boligkjøperforsikring

  Det er ikke mulig å kjøpe boligkjøperforsikring på tvangssalg.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 8. jul. 2024

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 01230447
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.