Grunnvikjå 45

Karmøy
Prisantydning

2 490 000,-

Solgt
 • BRA107㎡
 • EierformSameie
 • Soverom3
 • Byggeår2005
 • Omkostninger74 000,-
 • Totalpris2 564 000,-
 • Felles/mnd1 429,-

Lekker og lettstelt bolig over to plan - 3 soverom og 2 stuer - Kjekke uteareal - Moderne innredet - Sentralt!

Beskrivelse

Boligen holder gjennomgående bra og moderne standard, her kan en flytte rett inn! - Lys og tidsriktig kjøkkeninnredning med godt av skap- og benkeplass. Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det er god plass til spisebord samt øvrige oppbevaringsmøbler ved kjøkkenet, i tillegg til direkte utgang terrasse. - Stuen og kjøkkenet er i åpen løsning og de store vindusflatene gir rikelig med naturlig lysinnslipp. - Varmepumpe. - Det er lagt nyere og moderne gulvoverflater i alle rom unntatt våtrom og bod. Vegger er malt i delikate fargevalg. På hovedsoverom er det lagt behagelig vegg- til- vegg teppe på gulvoverflater. - Pent flislagt baderom med varmekabler i gulv. Badet er innredet med vask i seksjon, dusjkabinett og wc. Praktisk og direkte inngang vaskerom fra badet. - I boligen finnes også en kjekk tv-stue i første etasje. Stuen fungerer også ypperlig som kontor, lekerom eller annet ønskelig bruk. - Flott sørvendt terrasse i forbindelse med kjøkkenet. Her er det lagt nyere terrassebord og rekkverk.

Detaljer

Boligen er over to plan og inneholder: Første etasje: Entrè, to soverom, tv- stue, baderom, vaskerom og bod under trapp. Andre etasje: Soverom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Utgang til terrasse. Utvendig sportsbod ved entrè.

Bygningsinformasjon

Grunnmur og fundamenter av betong. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med trepanel. Saltak oppført i trekonstruksjon av takstoler. Tekket med betongtakstein. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger tegninger som stemmer med dagens bruk.

Følgende momenter har fått TG2 i tilstandsrapporten: - Malingsslitasje på vinduer mot nord. - Noe slitasje på entrèdør. - Det er ikke foretatt radonmåling, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. - Det mangler håndløper på vegg i trappeløp i innvendig trapp. - Bad: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på slukløsningen. - Vaskerom: Veggene er ikke utført som våtrom i følge dagens standard. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på slukløsningen. - Mer enn halvparten av forventet brukstid på varmesentral er oppbrukt. - Det er ikke påvist tilfredsstillende el- tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. - Det anbefales el- kontroll hvert 5. år. - Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg. Rekkehus, kjedehus, annet småhus.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger svært attraktivt og sentralt til i Åkrehamn. Fra boligen har en gangavstand til det meste en trenger i hver dagen, som barnehage, barneskole, ungdomsskole, Vidergående skole, treningssenter, Amfi senteret med shoppingmuligheter og et stort utvalg dagligvare.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 10.500,-
  • kr 74 000,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 564 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 429,- Felles bygningsforsikring og avsetning til vedlikehold i følge selger.

  Kommunale utgifter

  kr 13 721,- pr. 2023. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 666 576,- for 2022

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger takstrapport, selgers egenerklæring og vedtekter. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 18. jun. 2024

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01240204
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.