Haakonsvegen 71C

Haugesund
Prisantydning

1 590 000,-

Solgt
 • BRA76㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår1971
 • Omkostninger15 632,-
 • Totalpris1 653 910,-
 • Felles/mnd4 352,-

Ramsdalen / Solvang - Pen og praktisk 3-roms leilighet i 2. etasje. Stor solrik terrasse. Attraktiv beliggenhet

Detaljer

Meget praktisk og innholdsrik 3-roms leilighet med optimal beliggenhet i 2 etasje. Inneholder entre/gang med dørtelefon og garderobeplass. 2 gode soverom med plassbygde skap. Fliselagt bad med dusjkabinett. Separat wc med håndvask. De fleste har slått disse sammen for å lage større bad. Eget vaskerom i leiligheten. Kjøkken har en nyere IKEA innredning med god skap og benkeplass. Oppvaskmaskin. Spiseplass. Stor stue med god plass for sofagruppe og spisestue. Pipeløp gir mulighet for peis - ildsted. Utgang til solrik terrasse mot vest. Det er i tillegg 3 boder i kjeller.

Bygningsinformasjon

Bygningen er trolig oppført i betong. Flatt tak tekket med sarnafil eller tilsvarende.

Takstmann har gitt TG3 (Store eller alvorlige avvik) på følgende: Vaskerom og bad på grunn av alder. Kjøkken - manglende avtrekk. Vannledninger - levetid. Se for øvrig vedlagte boligsalgsrapport.

Ferdigattest

Det foreligger nybygg ferdigattest datert 17.01.1973 Det foreligger ferdigattest datert 11.02.1972 for trafokiosk. Det foreligger ferdigattest for rehabilitering av fasader og oppføring av 3 stk boder til avfallshåndtering datert 25.11.2013

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Det er for øvrig pipeløp i stue slik at man kan montere peis - ildsted.

 • Beliggenhet

  Meget rolig og attraktiv beliggenhet. Djupadalen ligger rett utenfor inngangsdøren. Kort vei til butikker, Haraldsvang, Haugesund Idrettspark, Solvang skole, barnehager m.m. Puddingen kunstgressbane ligger tvers over veien.

  Adkomst

  Følg Haakonsvegen inn mot Stemmen. Ta så inn andre avkjørsel til høyre etter Solvangvegen. Leiligheten ligger som nest innerste oppgang i sørenden av blokken.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 590 000,- (Prisantydning)
  • 48 278,- andel fellesgjeld pr. dato 23. apr. 2024
  • 1 638 278,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Gebyr forhåndsprøving forkjøpsrett kr. 7 982,-,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.400,-
  • kr 15 632,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 653 910,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 4 352,- Felleskostnaden betjener renter og avdrag på fellesgjeld, felles forsikring - strøm, trappevask og kabel-tv. Kollektivt tilknyttet Haugaland Kraft med Altibox. I tillegg avsettes det til vedlikeholdsfond.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Betingelser fellesgjeld

  Lånenummer: 32408337762, Haugesund Sparebank, Hovedkontor Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 23.04.2024: 5.8% pa. Antall terminer til innfrielse: 94 Saldo per 23.04.2024: 3 422 832 Andel av saldo: 48 279 Første termin/første avdrag: 25.12.2022 ( siste termin 25.01.2032 )

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 23.04.2024 og selgers Egenerklæring datert 24.04.2024. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 22. mai 2024

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 01240178
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.