Haraldseidvågen 255

Vindafjord
Prisantydning

6 900 000,-

 • BRA510㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom0
 • Byggeår1975
 • Omkostninger173 750,-
 • Totalpris7 073 750,-

Store og fine selskapslokaler over 2 etasjer med terrasser og hage i idylliske Haraldseidvågen, 30 minutt fra Haugesund

Beskrivelse
 • Bygget på 70-tallet, men totalrenovert i 2017-2020.
 • Eiendommen er godt tilrettelagt for å minimere nødvendig vedlikehold.
 • Nytt elektrisk opplegg i selskapslokalet i første etasje. Gulv ble hugget opp, og nye gulv med varmekabler ble etablert i hele første etasje. Kjøkkenet har ikke varmekabel.
 • Bygget er isolert i hele 1 etasje mens det i taket på låven er uisolert
 • HTH kjøkken fra 2018 og industri oppvaskmaskiner / steamere fra Norønna storkjøkken.
 • Alt av rør og elektrisk ble lagt nytt i begge selskapslokalene.
 • Egen septiktank for bygget. Denne er fra ca. 2019.
 • Eget strømskap med automatsikringer på låven datert i 2018. 3 fas strøm kommer også inn her.
 • Alt av møbler som benker, bord, salonger, stoler, barkrakker, duker, høytaleranlegg, glass, tallerkner og annet utstyr som man trenger for å holde selskap medfølger. Møbler i hagestue medfølger også.
 • God drenering rundt asfalterte områder og inntil Låven. Med drenslister og dreneringskummer flere steder.
 • Takstmann anbefaler å etablere brannslange.
Detaljer

LÅVEN: Bygget er i følge selger totalrenovert med alle overflater, vinduer, dører, tak osv. Bygget er i 3 etasjer med garasjer og lager i underetasje, selskapslokale "fjosen" i 1. etg. og pub/ selskapslokale "låven" som er på låven. Bygget har mye utvendig belysning og det samme gjelder for "hagen" som er en nydelig opparbeidet lunge som ligger utenfor hoveddøren til bygget. Metallplater på hovedtak med noe skifer på småtak. Takrenner og nedløp i aluminium.

Underetasje: Hele underetasjen er oppført i betong, har betonggulv, betongvegger og betong i etasjeskille opp mot første etasjen. En svært stor garasje med svært god takhøyde og høy port. Mulig å parkere en 4-5 biler evt. hengere eller andre maskiner. Takbelysning. En garasje med egen port, god takhøyde, godt oppheng for verktøy etc. og innlagt belysning. En liten garasje med egen port som passer til sykler, motorsykler, tilhenger etc. med innlagt belysning. Et rom med adkomst via vanlig dør inn til lagerrom med takbelysning.

Første etasje: Inngang fra Hagen via ny ytterdør til selskapslokale med malte epoxy gulv, montert mye flott belysning og scenegulv i det ene hjørnet av rommet. Lokalene inneholder en stor og åpen del hvor en kan dekke opp til max 80 gjester. Eier bruker likevel å si at det perfekte antallet er 72 personer, plassert på runde bord. Lokalet er godkjent i kommunen og tilfredsstiller alle tekniske krav, også i forhold til brann, med monterte ledelys og brannalarmanlegg i følge selger.

Sidedørsinngang med kodelås til serveringsbar (Silobaren) med hjemmesnekret barbenk med tappetårn, vask, plass til å ha flere kjøleskap (4 stk som medfølger). Inngang fra selskapslokalet til toalett avdelingen som har det klingende navnet "kalvabingen". Hele avdelingen har malte epoxy gulv og malte gipsplater på vegger og varmekabler på gulv. Man ankommer entrè (Kalvabingen) med servant, speil med fin belysning, vvb og rør-i-rør skap. Eget dusjrom med våtromsplater på vegger og spott i taket. Wc for damer (Kvige) og herrer (Stut) med spott i taket. HTH kjøkken med laminatfliser og industrielt lignende preg med industrielle oppvaskmaskiner m/steamer for hurtigvasking, aluminiums benkeplate på den ene sida og laminatbenkeplate på motsatt side med skaper over og under benkeplata. Store nedfelte vasker med spylere. Integrert kjøleskap. Lagerrom under låvebro like utenfor serveringsbaren. Her er det støpt gulv, murte vegger og innlagt belysning. Naturlig kaldt rom. Støpt platting for renovasjonsbeholdere like ved.

Andre etasje: Nystøpt låvebro med inngang til pub/selskapslokale i øverste etasje. Et rustikk og moderne lokale til bryllup, konfirmasjon, dåp, julebord, selskap, eller en firmafest. Lokalet er benyttet til ulike typer fester, konserter – men også til nissefester for familier på dagtid. Det er også et perfekt ‘’førlokale’’ for velkomstdrinker og mingling i bryllup, før middagen serveres nede i Fjosen.

Inngang inn til stort rom med heltre gulv og en veldig flott bar med laminatfliser på gulv. Baren har en rund og tilpasset benkeplate som er laget i microsement med nedfelt logo. samme type er det også i silobarens første etasje. Plass til barkrakker på fremsiden og med hyller under på innsiden. Her er det også et kjøleskap. Aluminiumsbenkeplate med stor vask m/ spyler, industriell oppvaskmaskin m/ steamer som er installert og levert av Norrøna storkjøkken. Hjemmesnekret bar på motsatt side av baren med god benkeplass og hyller under. Ett dobbelt kjøleskap. Godt oppheng for å ha masse glass.

Baren (Silobaren) og selskapslokalet i øverste etasje har innlagt mye koselig belysning med gule lys for koselig atmosfære. Selger har holdt mange bryllupsseremonier i dette lokalet. 2 stk wc med toalett, vask, laminatgulv, hvitmalt panel på vegger, innlagt belysning og panelovn.

HAGEN: Hagen fra 2019 er designet av Herlige Hager som har vært med i blant annet flere programmer i Tid for Hjem på TV2. Man ankommer et nydelig terrasseområde i en blanding av tre terrasse bygget med termowood og betongdekke støpt med sort betong. Meget fin beplantning, utelys, flaggstang, nydelige bedd, trær, prydbusker, bålpanne og utebelysning. Her er adkomsten til selskapslokalet "Fjosen" Stor terrasse i betong adskilt fra Hagen med blomsterkasser. Her er det glassrekkverk rundt.

FRITTSTÅENDE HAGESTUE: Frittstående hagestue (bygget i 2020) på terrassen med betonggulv, vinduer på alle sider samt innlagt belysning og stikkontakter.

MERKEVAREN: Merkevaren "Fjosen" er godt innarbeidet på Haugalandet etter flere års vellykket drift. Kjøper vil få overta alt relatert til dette som domener, tilgang til nettsiden, logo osv. Alt av møbler og utstyr i selskapslokalet som benker, bord, salonger, stoler, barkrakker, duker, høytaleranlegg, glass, tallerkner, dekketøy, pynt og annet utstyr som man trenger for å holde selskap medfølger. Møbler i hagestue medfølger også.

BOOKINGER: Det kommer stadig inn bookinger via nettsidene til "www.denfjosen.no" og for tiden er det reservert både bryllup, konfirmasjoner og andre selskaper frem i tid. Alle disse vil følge med handelen. Dagens eiere har hatt egen nettside for håndtering av booking og informasjon om selskapslokalene. Nettsiden har url adresse: https://www.denfjosen.no Her kan man blant annet lese om historien til eiendommen og se bilder av selskapslokalene med tildekte border klargjort for gjester etc. Det er booket flere arrangementer ut året. Dette er uten forpliktelse for kjøper. Men dersom kjøper ønsker så kan kjøper overta inntektene fra disse.

Primærrom

Låven Bruksareal BRA-I 1. etasje: 230 kvm 3 garasjer og en bod. 2. etasje: 165 kvm Kjøkken, bad, selskapslokale, to toaletter og dusj og bar. 3. etasje: 115 kvm Selskapslokale, bar og to toalettrom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for bruksendring av driftsbygning til lager / utleielokale. På mottatte søknadstegninger så er det ikke inntegnet kjøkken. Dette er satt inn der hvor det ble merket lager på tegninger.

Vei/vann/kloakk

Eiendommen har adkomst fra fylkesvei.

Offentlig vann. Privat septikanlegg. Egen tank for Låven.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

 • Beliggenhet

  Eiendommen har sol hele dagen samt kveldssol til sent.

  Beliggende i Haraldseidvågen som er del av Ålfjorden, nøyaktig 3 mil eller 30 minutter i bil fra Haugesund. Like på innsiden av Øynå, med rolig farvann. Sykkelavstand til Isvik. Ålfjorden er en populær fiske og fritidsfjord som av og til får besøk av hval. I enden av Ålfjorden kommer man ut i Sunnhordlandsbassenget med mange populære destinasjoner. For eksempel, Havet i vest, Bømlo/Moster, Stord, Halsnøy, Romsaøyene, Fjellberg, Skånevik, Åkrafjorden, Husnes med mer!

  Adkomst

  Fra Isvik kjører man mot Vikebygd et lite stykke og tar inn til venstre ved skilt merket "Haraldseidvågen". Følg veien til man får fjorden på høyre hånd og følg veien videre utover til man får FJOSEN på høyre side.

  Regulering

  Kommuneplan arealdel 2017-2029 gjelder. Id 1160-2016-2026. Ikrafttredelse 20.06.2017.

  Det er vedtatt egen Reguleringsplan for Vågen helsefarm, Skjold. Id 1160-05-01. Ikrafttredelse 13.11.2007.

  Det foreligger også en eldre reguleringsplan. Navn SØRE VÅGEN. Id 1160-04-01. Ikrafttredelse 23.02.2004.

  • kr 6 900 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • kr 173 750,- (Omkostninger totalt)
  • kr 7 073 750,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 23 585,- pr. 2023. Da eiendommen inntil helt nylig har vært samlet med naust og enebolig er det opplyst de gebyrene selger har hatt tidligere. Nå når denne eiendommen er fradelt vil det beregnes kommunale avgifter på nytt. Dette kan bli både mer eller mindre enn tidligere beløp.Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi.

 • Sentrale lover

  Næringseiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysninger selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder. Som kjøpekontrakt benyttes standard kjøpekontrakt utarbeidet av Eiendomsmegler A. Eiendommen selges som den er etter avhendingsloven § 3-9. Avhendingsloven § 3-9 fravikes imidlertid slik at kjøper overtar det fulle ansvar for skjulte feil og mangler. Selger har dog plikt til å opplyse om skjulte feil og mangler som selger kjenner til. Selger er ikke kjent med at det er forurensning i tomtegrunnen mv. Selger er heller ikke kjent med ufullstendigheter eller feil i salgsoppgaven og vedlagte dokumentasjon. Dersom salgsoppgaven skulle vise seg å mangle relevant informasjon eller inneholde uriktig informasjon som selger ikke var kjent med eller hadde grunnlag for å korrigere, kan kjøper ikke rette noe form for krav mot selger etter avhendingslovens §§ 3-7 og 3-8. Kjøper kan kun påberope mangler etter avhendingslovens § 3-7 og § 3-8 i de tilfeller selger har opptrådt svikaktig eller forsettlig, og bestemmelsenes øvrige vilkår er oppfylt. Kjøper plikter å oppfylle sin undersøkelsesplikt etter avhendingsloven § 3-10. Dersom det er behov for avklaringer anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en fagkyndig før det legges inn bud.Avhendingslovens § 4-19 fravikes i sin helhet. Reklamasjon må finne sted snarest etter at kjøper oppdager eller bør oppdage et eventuelt avtalebrudd, og under enhver omstendighet senest ett - 1 - år etter avtalt overtakelse.En forutsetning for salget er at skjøtet på eiendommen tinglyses på kjøper i forbindelse med overtakelsen. Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

  Bestemmelsene i Eiendomsmeglingsloven § 4-4, § 6-2, § 6-4, § 6-5, § 6-7 til § 6-10 og kapittel 7 og § 8-8 fravikes jf. eiendomsmeglingsloven § 1-4 tredje ledd.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger 5 siders utdrag av Takstrapport (utdatert da den er et par måneder eldre enn gyldigheten på ett år. Legges ved likevel for interessante opplysninger). Rapporten ble laget for en større eiendom og det er derfor bare inkludert de sidene som er relevante for denne eiendommen. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 28. jun. 2024

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 01240284
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.