Haugvegen 3A

Karmøy
Prisantydning

4 650 000,-

Solgt
 • BRA203㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår2014
 • Omkostninger133 400,-
 • Totalpris4 783 400,-

Flott funkis enebolig oppført i 2014 med 4 soverom, 2 bad og 2 stuer. Fantastiske uteområder.

Beskrivelse

Gjennomgående standard med 1-stavs laminat, slette vegger med listefri løsning mellom vegg og tak. Vedfyringsovn i stue. Begge badene er flislagte på gulv + sokkel og har baderomspanel på vegger. Vinyl på gulv og baderomspanel på vegger på vaskerom. Varmekabler i gulv på begge badene, vaskerom, gang og stue/kjøkken. Bovent ventilasjon. Varmepumpe i begge etasjer.

Boligen har stort vaskerom med bi-inngang, romslig gang, totalt 4 soverom av god størrelse hvor hovedsoverom har egen walk-in garderobe. Utgang til terrasse og hage fra hovedsoverom 1. etg. Åpen stue/kjøkken løsning med ekstra takhøyde (3,80m på det høyeste) og utgang til lune og koselige uteområder med gressplen, beplantning og opparbeidede terrasser. 2 komplette baderom med wc, dusjkabinett og baderomsseksjon med lagring, speil og servant. Badekar på badet i første etasje. Stor loftstue med ekstra takhøyde og utgang til terrasse mot vest. Flott utsikt hvor man ser karmsundet og videre til Karmøy. Terrasse med glassrekkverk (nye glass i 2024). Innvendig bod i første etasje.

Huset er nymalt i 2024.

Utvendig bod.

Detaljer

Gang, vaskerom, bod, baderom, soverom med walk-in garderobe, stue, kjøkken. Soverom, soverom, soverom, baderom, loftstue.

Bygningsinformasjon

Forstøtningsmurer Det er oppsatt mur i betongstein ved bod. Vurdering av avvik: • Det mangler rekkverk/annen sikring på forstøtningsmuren(e) ut ifra dagens krav. Det er ikke rekkverk på denne mur og det er over 0,5m til underliggende nivå. Konsekvens/tiltak • Rekkverk/annen sikring på forstøtningsmur må settes opp/utbedres. Kostnadsestimat: Under 10 000

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og slamavskiller (septiktank) med utløp koblet til offentlig nett.

Oppvarming

Varmepumpe i begge etasjer. Vedfyringsovn. Varmekabler i gulv på begge bad, vaskerom, gang og stue/kjøkken. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Fint beliggende mellom kiwi og coop extra med ca 7 minutter gange til kiwi og 3 minutter til coop extra. Trygg skoleveg helt fram til både barneskole og ungdomsskole. Utsiktbeliggenhet fra husets 2 etasje.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område avsatt til boligbebyggelse i kommuneplanen.

  • kr 4 650 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • 4 650 000,00 (Prisantydning)
  • Omkostninger
  • 131 250,00 (Dokumentavgift)
  • 250,00 (Gebyr etingslysning)
  • 500,00 (Tinglysningsgebyr pantedokument kjøper)
  • 500,00 (Tinglysningsgebyr skjøte)
  • --------------------------------------------------------
  • 132 500,00 (Omkostninger totalt)
  • --------------------------------------------------------
  • 4 782 500,00 (Totalpris inkl. omkostninger)
  • --------------------------------------------------------
  • kr 133 400,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 783 400,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 21 050,- pr. 2023. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Ligningsverdi

  kr 1 165 600,- for 2022 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 22.05.2024 og selgers Egenerklæring datert 24.05.2024. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 13. jun. 2024

 • Ansvarlig megler: Lars Erik Sørgård
 • Oppdragsnummer: 01240165
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.