Havnavegen 10

Bokn
Prisantydning

3 990 000,-

Solgt
 • BRA112㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår1999
 • Omkostninger116 900,-
 • Totalpris4 106 900,-

Sjøperle med storslagen beliggenhet - 4 soverom - Stor kai med flere båtplasser - Byggetillatelse til naust!

Beskrivelse

Denne fritidsboligen strekker seg over to etasjer og tilbyr en enestående atmosfære for de som søker det maritime og det koselige på én gang. Når du entrer eiendommen, blir du møtt av sjarmen og varmen til et hjem, samtidig som du føler deg som om du står på dekk av en båt, takket være den fantastiske utsikten over vannet som omkranser hytten.

Plassert ved sjøkanten, gir Havnavegen 10 deg muligheten til å omfavne båtlivet fullt ut. Med to båtplasser rett ved hytten, samt muligheten til å fortøye en større båt ved kaien/moloen, er dette et paradis for de som elsker å være på vannet.

Inne i hytten vil du oppdage en gjennomført stil, med en stor og luftig stue som inviterer til avslapning. De flotte furugulvene og panelveggene skaper en varm atmosfære. Fra stuen kan du nyte panoramautsikten over kaiområdet og båtene som passerer, mens en varmepumpe sørger for komfort året rundt. Vedovn omkranset av skifter, som vil reflekter varmen på de litt kaldere dagene. Innslag av de samme skiferdetaljene finnes i gangen.

Det praktiske, plassbygde kjøkkenet inneholder alt en behøver og gir også enkel tilgang til eiendommens uteområder. Hvitevarer følger med på kjøpet. Badet er romslig og innholdsrikt, med en stor dusjnisje og en avslappende badstue like ved. Og med fire komfortable soverom på loftet, alle med en nydelig utsikt, vil gjestene dine føle seg hjemme i denne maritime oasen. Praktisk gjestetoalett like ved.

Uteområdet er imponerende innholdsrikt, med en stor støpt kai, en flott og koselig hagestue, og solrike uteplasser hvor du kan nyte sjøluften og utsikten.

Den 16.05.2023 ble det innvilget nybygg av naust, på det støpte dekket sørvest for hytta. Se vedlagte tegninger, matrikkelkart og byggetillatelse.

Havnavegen 10 er ikke bare en hytte - det er et båtlivets paradis, hvor en virkelig kan finne roen.

Detaljer

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: 1. etasje: Gang, bad/badstue og kjøkken/stue. Loft: Gang, wc og 4 stk soverom.

Bygningsinformasjon

Tak et tekket med betongtakstein. Takrenner og nedløp i plast. Veggene har trekonstruksjon av ukjent utførelse. Fasade/kledning har liggende bordkledning. Takkonstruksjonen har A-takstoler i tre. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Det er hoveddør og terrassedør ved kjøkken. Hoveddøren er fra byggeår, mens terrassedøren er skiftet i 2018 og til pvc. Det er i tillegg en skyvedør i glass til utvendig bod/hagestue. Fritidsboligen har innvendige overflater i treverk, men også noe naturstein er benyttet. Innvendig er det generelt naturlig elde og slitasje.

Oppsummering av tilstandsgrad 2-3 gitt i takstmanns tilstandsrapport. Alle interessenter oppfordres til å nøye lese tilstandsrapporten i sin helhet før visning. Sammendrag av boligens tilstand:

STORE ELLER ALVORLIEG AVVIK - TG3: Utvendig - Nedløp og beslag Våtrom - 1.etasje - Bad - Overflater gulv Spesialrom - Loft - Toalettrom - Overflater og konstruksjon Tekniske installasjoner - Vannledninger Tekniske installasjoner - Branntekniske forhold

KONSTRUKSJONER SOM IKKE ER UNDERSØKT - TG IU: Utvendig - Takkonstruksjon/Loft Spesialrom - 1.etasje - Badstue - Tekniske anlegg Tomteforhold - Forstøtningsmurer

AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK - TG2: Utvendig - Taktekking Utvendig - Veggkonstruksjon Utvendig - Vinduer Innvendig - Etasjeskille/gulv mot grunn Kjøkken - 1.etasje - Stue/kjøkken - Overflater og innredning Tekniske installasjoner - Elektrisk anlegg Tomteforhold - Grunnmur og fundamenter

AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK - TG2: Utvendig - Skyvedør stue Utvendig - Dører Utvendig - Balkonger, terrasser og rom under balkonger Innvendig - Overflater Innvendig - Radon Innvendig - Innvendige trapper Innvendig - Innvendige dører Våtrom - 1.etasje - Bad - Overflater vegger og himling Våtrom - 1.etasje - Bad - Sluk, membran og tettesjikt Våtrom - 1.etasje - Bad - Sanitærutstyr og innredning Våtrom - 1.etasje - Bad - Ventilasjon Kjøkken - 1.etasje - Stue/kjøkken - Avtrekk Spesialrom - 1.etasje - Badstue - Overflater og konstruksjon Tekniske installasjoner - Varmtvannstank Tomteforhold - Terrengforhold Tomteforhold - Utvendige vann- og avløpsledninger

Ferdigattest

Hytten var ferdigstilt påsken 2000. Kommunen opplyser at de ikke finner ferdigattest i sine arkiv. Selger har ikke blitt pålagt dette av kommunen siden byggeår, men kjøper overtar ansvar for å få på plass dette dersom kommunen skulle kreve dette.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat avløp/septik. Megler har ikke kjennskap til om dette er omsøkt/godkjent i kommunen.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers vedfyrt og elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Regulering

  Eiendommen ligger i småbåthavn med område regulert til nausthytter.

  • kr 3 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 15.900,-
  • kr 116 900,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 106 900,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 7 147,- pr. 2024. Opplyste kommunale avgifter er vann og HIM. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Ligningsverdi

  kr 166 271,- for 2022 Formuesverdi er for inntekståret 2022 og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Diverse møbler tilstede på visning medfølger handelen.

  Det er bestemt at en av selgerene har forkjøpsrett og dermed mulighet å tre inn i høyeste bud. Det er en forutsetning for handelen at forkjøpsretten ikke benyttes. Etter handelen avsluttes skal forkjøpsretten bestemmes brukt/ikke brukt innen rimelig tid. Konferer megler for mer informasjon.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 20.01.2024 og selgers Egenerklæring datert 29.01.2024. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 22. apr. 2024

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01240006
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.