Hovedgaten 73B

Karmøy
Prisantydning

2 990 000,-

 • BRA128㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2005
 • Omkostninger86 500,-
 • Totalpris3 076 500,-
 • Felles/mnd2 508,-

Stor og maritim leilighet med nydelig utsiktbeliggenhet - Garasje - Sentralt i Kopervik - Innglasset balkong!

Beskrivelse

Leiligheten holder gjennomgående fin standard og fremstår som maritimt og moderne innredet. - Lys og tidsriktig kjøkkeninnredning med rikelig av skap- og benkeplass. Det er god plass til et romslig spisebord på kjøkkenet. Utgang til innglasset balkong. - Stuen er i åpen løsning til kjøkkenet, av god størrelse og naturlig inndelt i ulike soner. Her er det både plass til tv- avdeling og finstue. Egen balkong i stuen samt en nydelig utsikt til sjø. Det er montert lameller i vinduer i stue og kjøkken, samt downlights i tak. - Leilighetens baderom er helfliset og inneholder vegghengt wc, dusjkabinett, vask i seksjon samt opplegg til vaskemaskin. Varmekabler i gulv og downlights i tak. - Leiligheten har to soverom. Hovedsoverommet er av god størrelse og har plass til dobbeltseng, nattbord, garderobe og evt. annet møblement. Her er det direkte utgang til innglasset balkong. Det andre soverommet passer ypperlig som gjesterom, barnerom eller kontor. Garderobeskap medfølger. - Sameiet har pene fellesareal. Garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Detaljer

Leiligheten ligger i 4. etasje og inneholder: Entrè, to soverom, gjestewc, bad/ vaskerom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Utgang til innglasset balkong fra soverom og kjøkken, samt balkong fra stue. Utvendig bod i felles bodanlegg.

Bygningsinformasjon

Leilighet i 4.etasje i en bygning med fire etasjer. Etasjeskiller av betong. Vinduer med karmer og foringer av tre, isolerglass. Aluminiumsbekledning på utsiden. Ytterdører med karmer og foringer av tre. Aluminiumsbekledning utvendig. Entredør av høy kvalitet, isolerglass. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger tegninger som stemmer med dagens bruk.

Følgende momenter har fått tilstandsgrad 2 i tilstandsrapporten: TG2: -Innvendig: Det ble registrert "glipe" i parkettskjøt i stue. Noen riper og små hakk må forventes. -Våtrom: Det ble registrert noe bom/hulrom under fliser, ingen sprekk i fuger. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. På befaring ble det registrert noe svakt avsug på bad. -Spesialrom: Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Toalettrom mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Rommet mangler ventilering. -Tekniske installasjoner: Ved bruk av vask på kjøkken ble det registrert lyd i rørsystem ved åpning og stengning av vann. Mer enn halvparten av forventet brukstid på varmesentral er oppbrukt. Det ble registrert avvik i rørskap til vannbåren varme. Det anbefales kontroll av el-anlegg.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for nybygg, datert 27.06.2006.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Vannbåren varme med radiatorovner på vegger. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger i maritime omgivelser sentralt i Kopervik. Fra leiligheten er det gangavstand til blant annet dagligvare, spisesteder, kino, bibliotek og flere handlemuligheter i Kopervik sentrum.

  Adkomst

  Se Finn.no eller Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i området avsatt til bolig/forretning/kontor jf. reguleringsplanen.

  • kr 2 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 10.500,-
  • kr 86 500,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 076 500,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 2 508,- Felleskostnader for 2023 var totalt for denne seksjon kr. 30.097,-. Felleskostnader er variable og avregnes årlig. Beløp kan variere. Felleskostnader inkluderer blant annet felles forsikring på bygget, varmtvann i spring og dusj, grunnpakke TV- og internett via Altibox(3 års binding).

  Kommunale utgifter

  kr 10 052,- pr. 2023. Kommunale avgifter inneholder vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 601 176,- for 2022

 • Diverse

  Sameiet opplyser om at det ikke er anbefalt å bruke radiatorvarme/ radiatorvann da dette er en dyr løsning på oppvarming av leiligheten. Sameiet vurderer å få bergvarme senere og da kan prisen på dette gå ned slik at alle kan benytte seg av radiatorvann. Pr. i dag er det kun 1 leilighet og næringsdelen som bruker radiatorvann.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport og selgers Egenerklæring. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 4. jul. 2024

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01240003
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.