Kalvatræsjøen 5A

Karmøy
Prisantydning

2 100 000,-

 • BRA73㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2012
 • Omkostninger53 500,-
 • Totalpris2 153 500,-
 • Felles/mnd1 700,-

Kopervik - 3-roms selveierleilighet i 1. etasje med Karmsundet som nærmeste nabo. Heis. Terrasse

Detaljer

Praktisk 3-roms leilighet i 1. etasje med Karmsundet som nærmeste nabo. Inneholder entre/gang. 2 gode soverom hvorav det ene har god skapplass, det andre med utsikt ut over sjøen. Bad/wc med fliser på gulv og våtromsplater på vegger. Dusjkabinett. Vaskerom/teknisk rom med balansert ventilasjonsanlegg, sentralstøvsuger og varmtvannsbereder. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Åpen stue - kjøkkenløsning. Kjøkken med god skap og benkeplass. Integrert komfyr og platetopp. Opplegg for oppvaskmaskin (maskin følger ikke med da den er leieboers). Stuen har god plass for sofagruppe og spisestue. Masse vinduer til god med lys og fantastisk utsikt over innseilingen til Kopervik og utover Karmsundet. Utgang til overbygget terrasse. Leiligheten bærer preg av å være utleid og full oppussing må påregnes. I tillegg til leiligheten er det en utvendig bod samt fast biloppstillingsplass. Leiligheten er leid ut med 3 måneders oppsigelse. Kjøper må selv si opp leietaker.

Bygningsinformasjon

Bygningen er trolig oppført med grunnmur av støpt såle. Bindingsverk veggkonstruksjon i tre. Tak tekket med sarnafil eller tilsvarende.

Takstmann har gitt TG3 (store eller alvorlige avvik) på følgende: Utvendig: Vinduer Ikke mulig å kontrollere sluk. Gammelt pulverapparat.

Det kan også bemerkes at leiligheten har generell slitasje på overflater.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 07.01.2014.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Maritim beliggenhet med storslagen utsikt over innseilingen til Kopervik og utover Karmsundet. Kort rusletur til sentrum med dens fasiliteter med bl.a. Joker nærbutikk og til Liarlunden med flotte turmuligheter.

  Adkomst

  Se på kart i annonsen på finn.no for nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 100 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • kr 53 500,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 153 500,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 700,- pr. mnd. som i følge regnskap dekker felleskostnaden utvendig felles forsikring, kabel-tv/internett, noe vedlikehold, forretningsførsel, felles strøm m.m. Vestbo er forretningsfører for sameiet.

  Kommunale utgifter

  kr 11 798,- pr. 2023. Det er fire terminer pr år.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges i henhold til bestemmelsene i Lov om tvangsfullbyrdelse og midlertidig sikring. At eiendommen tvangsselges innebærer at det er tingretten, og ikke eier av eiendommen, som tar beslutningene i salgsprosessen. Bestemmelsene om gjennomføring av tvangssalg av fast eiendom og andeler i borettslag finnes i kapittel 11 og 12 i Lov om tvangsfullbyrdelse og midlertidig sikring av 26. juni 1992. Det vises til "Informasjonsskriv om tvangssalg" som følger vedlagt denne salgsoppgave. Alle interessenter oppfordres til å besiktige boligen grundig, gjerne sammen med bygningskyndig person. Boligen selges slik den står med de mur- og nagelfaste innretninger som i dag befinner seg i boligen. Kjøper er kjent med å ha begrenset adgang til å påberope seg feil og mangler ved et tvangssalg. (Avhendingslova gjelder ikke). Det gjøres spesielt oppmerksom på at kjøpetilbud ikke kan trekkes tilbake innen akseptfristen fra det tidspunkt selger/megler er gjort kjent med budet. Se vedlagt informasjon om budgivning.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Det er ikke mulig å tegne boligselgerforsikring på tvangssalg.

  Boligkjøperforsikring

  Det er ikke mulig å kjøpe boligkjøperforsikring på tvangssalg.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger takstrapport. Om du mener vedlegget mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 13. jun. 2024

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 01240094
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.