Kattanakkvegen 44

Haugesund
Prisantydning

3 290 000,-

Solgt
 • BRA196㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom5
 • Byggeår1983
 • Omkostninger99 400,-
 • Totalpris3 389 400,-

Innholdsrik enebolig med 5 soverom, 2 bad og 2 stuer. Flott og solrik terrasse. Garasje.

Beskrivelse

Innredning på kjøkken er fra 2012. Innredning av merke Ikea med profilerte fronter og laminat benkeplate. Innredningen har integrert platetopp med induksjon, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kjøleskuffer og kjøleskap m/frys.

Begge baderom ble av rørlegger Geir Sirnes pusset opp i 2022.

For detaljert oversikt se vedlagte tilstandsrapport.

Detaljer

Underetasje: Vindfang , Vaskerom , Hall m/trapp , Gang , Bad underetasje, Soverom , Soverom 2, Soverom 3, Kjellerstue, Bod , Bod 2, Garderobe. Utvendig bod

Hovedetasje: Stue , Kjøkken , Soverom , Soverom 2, Bad hovedetasje

Bygningsinformasjon

Se vedlagte tilstandsrapport utarbeidet av Knutsen Takst datert 16.04.2024 der byggemåte er nærmere beskrevet, og også gitte tilstandsgrader fremkommer. Tilstandsgradene tilsier hvilken tilstand et objekt har i forhold til et definert referansenivå. For nærmere forklaring av tilstandsgrader og hva de angir, se s.4 i tilstandsrapporten.

På denne eiendommen har følgende fått tilstandsgrad 3: STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK Innvendig > Rom Under Terreng Våtrom > Underetasje > Vaskerom > Tomteforhold > Forstøtningsmurer

På denne eiendommen har følgende fått tilstandsgrad 2: AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK Utvendig > Taktekking Utvendig > Nedløp og beslag Utvendig > Veggkonstruksjon Utvendig > Vinduer Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger Innvendig > Overflater Innvendig > Rom Under Terreng - tilbygg. Innvendig > Innvendige dører Våtrom > Underetasje > Bad underetasje > Ventilasjon Kjøkken > Hovedetasje > Kjøkken > Overflater og innredning Tomteforhold > Drenering Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter Tomteforhold > Terrengforhold

AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Innvendig > Innvendige trapper Våtrom > Underetasje > Bad underetasje > Overflater Gulv Tekniske installasjoner > Vannledninger Tekniske installasjoner > Avløpsrør Tekniske installasjoner > Varmesentral Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Se vedlagt rapport for mer informasjon.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for nybygg enebolig bolig datert 16.05.1983, brukstillatelsen er vedlagt i salgsoppgaven. Det foreligger ferdigattest for tilbygg med terrasse datert 27.08.2012 og ferdigattest for bruksendring fra tilleggsdel til hoveddel i deler av kjeller og to nye vinduer i fasade mot nord datert 24.04.2024. Det finnes godkjent vedtak for garasjen datert 05.08.2004.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Vei | Adkomst skjer via offentlig vei. Vann | Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger. Avløp | Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger.

Oppvarming

Det er montert peis med innsats i stuen.

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger.

Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Boligen ligger i rolig og etablert boligområde tilbaketrukket fra trafikk og støy, og grenser til blindvei.

  Eiendommen ligger mellom to skoler med trygge skoleveier. Kort gangavstand til Austrheim barneskole, bydelssenter m/ legekontorer, nærbutikk osv., og 15 min gangavstand til Haraldsvang ungdomskole (hvor den nye skolen er planlagt skal stå ferdig til skolestart i 2025), svømmehall, turnhall, klatrevegg, Gymnasbanene med idrettssentre og fotballbaner.

  Eiendommen har også nærhet til særdeles flotte turterreng som byheiene, Djupadalen, turstien ved Uradalsvatnet, Skeisvann, samt Eivindsvatnet.

  Eiendommen ligger med gode solforhold, fra morgen til kveld.

  Like i nærheten går bussen flere ganger i timen til byen som også har korrespondanse til resten av Haugalandet.

  Adkomst

  Fra rundkjøring ved Esso Gard følg Skeisvollsvegen østover som i igjen går over i Austrheimsvegen. Ta inn venstre inn på Sørhallet. Ta så første til høyre som er skiltet Gardstøl. Følg veien innover/oppover og boligen ligger rett frem i starten av Kattanakkvegen.

  Boligen merkes med «til salgs»-plakat fra Eiendomsmegler A.

  Åpner du annonsen på finn.no eller em-a.no, finner du en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringsplan 988 gjelder. Kopi av situasjonskart, målebrev, kommuneplan etc. kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

  • kr 3 290 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 15.900,-
  • kr 99 400,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 389 400,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 16 274,- pr. 2023. Kommunale avgifter inkluderer: Avløp: Kr. 3 092,56 Eiendomsskatt: Kr. 6 672,- Feiing: Kr. 486,- Vann: Kr. 2 612,80 HIM: Kr. 3 411,-Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler i boligen. De kommunale gebyrene vil variere etter forbruk.

  Ligningsverdi

  kr 857 827,- for 2022

 • Diverse

  Kjøper er ansvarlig for å sette seg inn i salgsprospektet, reguleringsplaner, kommuneplan, beskrivelse og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang på. Dersom noe er uklart, ta kontakt med megler slik at saker kan bli avklart før en bindende avtale finner sted.

  Det gjøres oppmerksom på at vedlagte plantegninger ikke stemmer hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar, samt at avvik og feil kan forekomme.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Tilstandsrapport Egenerklæring Midlertidig brukstillatelse Grunnkart Kommuneplankart Reguleringsplankart

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 21. mai 2024

 • Oppdragsnummer: 01240108
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.