Klossteinvegen 24

Karmøy
Prisantydning

1 990 000,-

Solgt
 • BRA220㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår1976
 • Omkostninger66 900,-
 • Totalpris2 056 900,-

Enebolig med garasje og praktisk beliggenhet i Kopervik - Nærhet til barnehage og skole - Moderniseringsbehov!

Beskrivelse

Boligen holder hovedsakelig standard fra byggeår og har behov for oppgraderinger for å nå dagens standard. Underetasjen er i dag uinnredet, men har god takhøyde, som med de rette tiltak kan utvide boarealet i boligen (må omsøkes). Her har en muligheten til å danne sitt eget drømmehjem i Kopervik!

Detaljer

Boligen er over tre plan og inneholder: Underetasje: Gang m/ trapp, bod, hobbyrom, vaskekjeller og kjellerstue (etasjen er uinnredet og ikke omsøkt bruksendret i kommunen) Første etasje: Entrè, gang, toalettrom, baderom, to soverom, hall/ tidligere soverom samt stue og kjøkken. Loftsetasje: Gang samt to soverom (ikke omsøkt innredet)

Bygningsinformasjon

Fundamenter av betong. Grunnmur av Leca blokker. Pusset overflate. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med trepanel. Saltak oppbygd i trekonstruksjon, tekket med takstein av betong. Vinduer og karmer av tre. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger tegninger av enebolig. I tegningene kan vi se at det er godkjent et tredje soverom i hall/ inngang om ønskelig. Kjelleretasjen er godkjent som gang, matbod, diverse, hobbyrom, vask og klær. Loft er innredet etter byggeår og er ikke omsøkt/ godkjent i Karmøy kommune. Det foreligger tegninger av garasje.

Følgende momenter har fått TG3 og TG2 i tilstandsrapporten. TG3: - Bad: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. TG2: - Taktekking: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekking. - Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket. - Vinduer: Noe slitasje på vinduer fra byggeår. Punktert glass og slitasje på karmer. - Ytterdører må fornyes på grunn av begrenset levetid. - Slitasje på balkong og terrasse. Enkel trapp. - Avvik på utvendige trapper fra dagens krav. Normal slitasje. - En må forvente noe oppussing av innvendige overflater. - Det ble registrert 2 cm skjevhet i stue og 2 cm skjevhet i soverom på loft. - Det er ikke foretatt radonmåling, og bygget er ikke utført med radonsperre. - Det ble registrert at hele pipen er delvis innkledd på loft. - Kjeller: Det ble registrert bruk av folie. Registrert noe høy fuktighet på innsiden av rom. - Innvendige trapper: Avvik fra dagens krav til trapper. - slitasje på innvendige dører. - Normal slitasje på kjøkken. - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vann og avløpsledninger. - Boligen har naturlig ventilasjon. - Vaskekjeller: En må forvente fornying ved innredning av kjeller. - Varmtvannstanken er over 20 år. - Drenering er fra byggeår og det ble registrert stedvis fuktighet på innsiden av grunnmuren. - Det ble registrert horisontal sprekk på nordre side av grunnmur. - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse av nybygg enebolig datert 22.09.1976. Ferdigattest må begjæres senere av ansvarshavende, men attesten kan ikke gis før nedenstående arbeid er utført. 1. Permanente utv. trapp med rekkverk. 2. Fullføring utv. og innv. pussearbeider. 3. Oppfylling av terrasse. Dette arbeid må være fullført innen 01.03.1977.

Det foreligger ikke ferdigattest av garasje, men garasjen er registrert "tatt i bruk" i matrikkelrapport 11.12.2003.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen har barnevennlig og attraktiv beliggenhet i Kopervik. Fra boligen er det gangavstand til blant annet barnehage, barneskole, Bygnes med et stort utvalg av handlemuligheter og flotte turløyper med badeplass rundt Fotvatnet. Det tar kun få minutter i bil til Kopervik sentrum.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål. Det er planlagt utbygging av området, og ny bebyggelse av nabolaget er igangsatt. Dette gjelder hovedsakelig nord for denne eiendommen. Se vedlagt reguleringsplankart.

  • kr 1 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 15.900,-
  • kr 66 900,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 056 900,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 17 359,- pr. 2023. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger takstrapport, selgers egenerklæring, grunnkart, ledningskart og reguleringsplankart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 12. jul. 2024

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01240283
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.