Kopervikgata 23

Haugesund
Prisantydning

1 590 000,-

Solgt
 • BRA46㎡
 • EierformAndel
 • Soverom1
 • Byggeår1953
 • Omkostninger15 631,-
 • Totalpris1 730 743,-
 • Felles/mnd2 792,-

Rålekker og ny-renovert (2024) 2(3)-roms leilighet med ekstra takhøyde i stue. Parkering like utenfor

Beskrivelse

Hele leiligheten ble rippet ned og bygget opp igjen i 2024

Flott og lyst enstavs laminat gulv i alle rom. Listefritt i alle vinduskarmer samt overgang vegg/tak. Helfliset baderom med nytt rør i rør anlegg samt nye avløpsrør. Borettslaget er velfungerende og har ila de siste årene etterisolert, byttet kledning, malt bygget og byttet tak (ukjent årstall, men innen 10 år). Leiligheten fremstår som meget innbydende og har smarte løsninger. 2 soverom (et av soverommene er ikke byggesøkt hos kommunen). Begge med garderobe. Moderne helfliset bad med opplegg for vaskemaskin, baderomsseksjon, lagring, dusjnisje og wc. Lekker kjøkkeninnredning i åpen løsning til stue. Plassbygget tv-benk/skjenk i forlengelse av kjøkken. Stue med plass til spisebord og tv-stue.

1) Skiftet alle tak og vegger til gipsplater med listfrie overganger til tak og vinduer 2) Montert nytt støyisolert gulv og støyisolerte vegger 3) Utvidet badet, helfliset og montert varmekabler, tilkobling til vaskemaskin, vegghengt toalett, ny baderomsinnredning og dusj med foldbar dusjdør 4) Alle vannrør (rør i rør) er nye samt alle avløpsrør 5) Hele det elektriske anlegget er nytt 6) Alle dører/karmer er nye (de til soverommene er støyisolerte) 7) Montert nytt kjøkken med integrerte hvitevarer samt nye garderober på soverommene 8) Montert nytt en-stavs laminatgulv og gulvlister

Borettslaget har ifølge selger planlagt å pusse opp felles trappegang og lage utvendig felles terrasse.

Bygningsinformasjon

BAD/VASKEROM Tilliggende konstruksjoner våtrom Det er ikke utført hulltaking mot dette baderommet da det ikke er tatt i bruk enda.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad. ellers elektrisk I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral beliggenhet med kort veg til både Norheim, Raglamyr og Sentrum. Gode bussforbindelser like ved i Salhusvegen

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 590 000,- (Prisantydning)
  • 125 112,- andel fellesgjeld pr. dato 16. apr. 2024
  • 1 715 112,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • 1 590 000,00 (Prisantydning)
  • 125 112,00 (Andel av fellesgjeld)
  • --------------------------------------------------------
  • 1 715 112,00 (Pris inkl. fellesgjeld)
  • Omkostninger
  • 3 991,00 (Avklaring forkjøpsrett kjøper)
  • 250,00 (Gebyr etingslysning)
  • 500,00 (Tinglysning hjemmelsovergang BL)
  • 500,00 (Tinglysning pantedokument BL)
  • --------------------------------------------------------
  • 5 241,00 (Omkostninger totalt)
  • --------------------------------------------------------
  • 1 720 353,00 (Totalpris inkl. omkostninger)
  • --------------------------------------------------------
  • kr 15 631,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 730 743,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 2 792,- Felleskostnader betales pr. mnd. og dekker bla. betjening av andel renter og avdrag på evt felles lån, samt utvendig vedlikehold, felles bygningsforsikring og kabel-tv.

  Ligningsverdi

  kr 599 229,- for 2022 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  26.04.2024 og selgers Egenerklæring datert 18.04.2024. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 15. mai 2024

 • Ansvarlig megler: Lars Erik Sørgård
 • Oppdragsnummer: 01240185
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.