Myklandvegen 104A

Karmøy
Prisantydning

1 790 000,-

Solgt
 • BRA66㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2003
 • Omkostninger56 500,-
 • Totalpris1 846 500,-
 • Felles/mnd838,-

Innbydende og pen leilighet i første etasje med trappefri adkomst - Solrik og stor terrasse - Populært område

Beskrivelse

Gang med fliser og varme i gulv. God plass til å henge fra seg sko- og yttertøy.

Innbydende og pen stue med god plass til sofagruppe og spisebord. Utgang til stor kjekk terrasse hvor det er god plass til sittegrupper og grill.

Pent kjøkken i delvis åpen løsning. Godt utnyttet med skap- og benkeplass og tilhørende hvitevarer.

Tidsriktig og innbydende hovedsoverom med skyvedørsgarderobe. Det andre soverommet passer godt til barnerom, gjesterom eller kontor.

Lyst og pent bad hvor det er belegg med varme i gulv og malte vegger. Servant med hvit baderomsinnredning med skuffer, dusjhjørne og toalett. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

Praktisk innvendig bod med god plass for oppbevaring.

Utvendig bod.

Detaljer

Innbydende og meget pen leilighet i første etasje.

Lettstelt leilighet med god planløsning som inneholder: Gang, stue, kjøkken, bad, 2 soverom og bod. Utvendig bod.

Bygningsinformasjon

Bebyggelsen består av leilighet oppført på 1. etasje som ligger i en vertikal og horisontaldelt bygning med fire leiligheter og to etasjer. Bod med utvendig adkomst. Bygning med grunnmur av betong. Yttervegger i bindingsverk av tre. Kledd med liggende bordkledning. Takkonstruksjon av tre. Uført som saltak. Tekket med betongtakstein. Vinduer av tre. Isolerglass. Dører av tre. Isolerglass. Leiligheten fremstår med normal bruksslitasje. Det er blant annet avvik på bad/vaskerom som bør utbedres. Se ellers rapporten for mer informasjon.

Det er foretatt en tilstandsrapport for å avdekke boligens tilstand. I rapporten gis det tilstandsgrader etter symptomer på tilstandssvekkelser fra "ingen avvik" (TG0) til " store eller alvorlige avvik" (TG3). De forhold som er blitt merket med TG3 er beskrevet under. For bygningsdeler som er gitt TG3, hvor det er påregnelig med tiltak, er det satt et estimert kostnadsintervall (se rapport for mer info). Interessenter oppfordres likevel til å lese rapporten i sin helhet for et mer sammensatt bilde av boligens tilstand. Under "tiltak" beskriver rapporten hva som skal til for å få den aktuelle bygningsdelen til TG0/1 eller det som står beskrevet.

TG 3 - STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK

TG 3 - Våtrom > 1. etasje > Bad/vaskerom > Overflater Gulv

TG 3 - Våtrom > 1. etasje > Bad/vaskerom > Sluk, membran og tettesjikt

TG 2 - AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK

TG 2 - Utvendig > Vinduer

TG 2 - Utvendig > Dører

TG 2 - Innvendig > Overflater

TG 2 - Innvendig > Radon

TG 2- Innvendig > Pipe og ildsted

TG 2 - Innvendig > Innvendige dører

TG 2 - Våtrom > 1. etasje > Bad/vaskerom > Sanitærutstyr og innredning

TG 2 - Tekniske installasjoner > Varmtvannstank

TG 2- Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for nybygg datert 12.06.2003.

At en ferdigattest foreligger betyr ikke nødvendigvis at arbeider som er utført på eiendommen i senere tid er godkjent eller byggemeldt.

Overbygging og utvendig terrasse med levegg og rekkverk er større enn hva godkjente byggetegninger viser. Endringene er ikke byggemeldt/godkjent hos kommunen.

Lovlighetsmangler vedr. boligen betyr at den ikke er i samsvar med offentligrettslige krav (for eksempel rom eller tilbygg som ikke er godkjent (omsøkt/byggemeldt) hos kommunen). Som kjøper overtar man risikoen rundt det som måtte være ulovlig ved boligen, og man kan risikere overtredelsesgebyr, samt at tiltaket må rives/tilbakeføres til opprinnelig godkjent bruk. Dog kan det sendes søknad til kommunen for godkjenning av tiltaket (nåtidens forskriftskrav må være oppfylt). Kjøper bærer da risiko for godkjenning.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Alle eiendommer som er tilknyttet offentlig vann og avløp har private stikkledninger, som vedlikeholdes for eiers egen regning. Private stikkledninger kan gå på tvers av private eiendommer, og man kan risikere at det ved fremtidig vedlikehold vil måtte graves.

Oppvarming

Vedovn og panelovn ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger fint til i et etablert og barnevennlig boligområde. Gangavstand til skole, barnehage, dagligvarebutikk, treningssenter og idrettslanlegg. Umiddelbar nærhet til flotte turområder.

  Adkomst

  Se kart på Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område som er regulert til bolig.

  Eiendommen omfattes av følgende planer: Kommuneplan 2014-2023, ID 670. Delareal: 5 810 m2. Arealbruk: Boligbebyggelse, Nåværende.

  Reguleringplan Mykje ID 536. Eldre reguleringsplan. Delareal: 23 m2. Formål: Gang-/sykkelvei. Delareal: 5 787 m2. Formål: Boliger.

  Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser etc. kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

  • kr 1 790 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 10.500,-
  • kr 56 500,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 846 500,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 838,- Felleskostnader betales pr. mnd. og inkluderer bla. felles bygningsforsikring og avsetning til diverse utvendig vedlikehold samt forretningsførsel.

  Kommunale utgifter

  kr 11 561,- pr. 2023. Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Kommunen kjenner ikke samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Taklamper over stuebord og spisebord medfølger ikke.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  og selgers Egenerklæring datert . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 15. mai 2024

 • Ansvarlig megler: Elisabeth Marvik
 • Oppdragsnummer: 01240170
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.