Nesvegen 73

Karmøy
Prisantydning

4 490 000,-

 • BRA371㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår1978
 • Omkostninger129 400,-
 • Totalpris4 619 400,-

Stor og flott familiebolig på hele 325 kvm - Garasje - Hagestue og badehus m/ jacuzzi - Nydelige uteareal og utsikt!

Visning

torsdag 20 juni

17:30-18:30

Påmelding
Beskrivelse

Eiendommen fremstår som godt vedlikeholdt og har en svært praktisk og familievennlig planløsning. Kjøkken og nyere baderom av moderne og god kvalitet, hele tre stuer og tre baderom i tillegg til gode oppbevaringsmuligheter. Likevel må det forventes vedlikehold/ modernisering av enkelte bygningsdeler som baderom i underetasje og loft samt enkelte vinduer.

 • Stort kjøkken/ allrom med eget kjølerom. Kjøkkeninnredningen er lys og tidsriktig og har integrert stekeovn, micro, koketopp, oppvaskmaskin og vinskap. Flott parkett på gul, downlights i tak og direkte utgang til hageområdet. Det er god plass til både sofa og spisebord i rommet om ønskelig.
 • Stor stue med rikelig av naturlig lysinnslipp, direkte utgang til platting og med plass til flere sittegrupper. Stuen er i dag innredet med både tv-avdeling, spisegruppe og finstue. Vedovn og varmepumpe.
 • I hovedetasjen finnes en egen "foreldreavdeling" med både hovedsoverom av god størrelse og baderom. Stort og svært flott baderom med gulvbelegg på gulv, baderomsplater på vegger og downlights i tak. Rommet er innredet med vegghengt wc, badekar, dusjkabinett og dobbel vask. God lagringsplass bak skyvedører.
 • Loftsetasjen er i dag innredet med to romslige soverom, ett mindre soverom og en stor loftstue med balkong. Loftstuen ligger mot vest og her kan en nyte solnedganger fra balkong! Etasjen har også eget baderom, noe som gjør etasjen praktisk innredet.
 • Underetasjen har en romslig hall med rikelig av garderobeplass. I tillegg en kjekk kjellerstue med både vedovn og varmepumpe. Praktiske boder, baderom og vaskerom med bi- inngang finnes også i underetasjen.
Detaljer

Boligen er over tre plan og inneholder: Underetasje: Vindfang, hall m/ trapp, gang, bad, to boder og kott, vaskerom med bi- inngang og kjellerstue (kjellerstue er godkjent hobbyrom) Første etasje: Stue med utgang terrasse, kjøkken med kjølerom og utgang til uteområdet, gang, soverom og baderom. Loftsetasje: Gang, tre soverom, kott, baderom og loftstue med balkong. Garasje, hagestue og badehus.

Bygningsinformasjon

Bebyggelsen består av en enebolig med underetasjen, første etasje og loft. Garasje og hagestue i tilknytning bolig. Badehus ved terrasse. Fundamenter av betong, med grunnmur av betongstein. Yttervegger er oppført i bindingsverk av tre, kledd med liggende trepanel. Saltak med 2 ark. Takkonstruksjon av tre, tekket med takstein av betong. Gavlpanner på avslutning. Takrenner og rennenedløp av metall. Vinduer av tre. Terrassedører og ytterdører av tre. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger tegninger av tilbygg/ ombygging datert 1999. Her kan vi se at hovedetasje og loft stemmer med dagens planløsning (to soverom er blitt ett dobbelt på loft, og det er satt opp lettvegg for nytt soverom). Det foreligger tegninger av underetasjen datert 1976. I tegningene kan vi se at det er godkjent å føre opp soverom i hall om ønskelig, kjellerstue er godkjent som hobby og dagens vaskerom er sport. Ved bruksendring må det søkes om og godkjennes av kommunen. Det foreligger tegninger av garasje datert 1983. Garasje er i dag trukket helt inn til boligen, og det er montert høyrt rekkverk på takterrasse over garasje. Dette tiltak er ikke omsøkt i kommunen. Badehus ble ferdigstilt i 2007. Selger var i dialog med Karmøy kommune, men ble da informert om at søknad ikke var nødvendig på badehus. Det foreligger ikke tegninger av hagestue.

Følgende momenter har fått tilstandsgrad 3 og 2 i tilstandsrapporten: TG3: -Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, noe som var krav på byggemeldingstidspunktet. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på renner/nedløp/beslag. Det er påvist dører med punkterte eller sprukne glassruter. Det er påvist dør(er) med fukt/råteskader. Karmene i dører er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket. Det er påvist utetthet/åpning mellom dørblad og dørkarm. Dvs. at kald trekk kan oppstå. -Våtrom underetasje bad: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. -Våtrom loft: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. TG2: - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på taktekking og undertak. - Vinduer: Det er påvist tegn på innvendig kondensering av enkelte vindusglass. Karmene i vinduene er slitte og det er sprekker i trevirket. - Det er på loft/ kryploft påvist indikasjoner på at det er punktering av dampsperre, som medfører svekket effekt av dampsperrefunksjonen. - Skadede ytterdører må erstattes med nye. - Utvendige rekkverk tilfredsstiller ikke dagens krav. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på tettesjikt/ membran. - Det ble registrert noe slitasje og grønskedannelse på utvendig trapp. - Det ble registrert noe fuktinntrenging ved dør på garasje. - Hagestue: Det ble registrert vindu med sprekk og råteskader. Lav montering av trepanel. - Skjevhet på 16mm målt i kjellerstue. - Skjevhet på 14mm målt i soverom og stue på loft. - Skjevhet på 14 mm målt i gang og kjøkken. - Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. - Det ble registrert riss i pipe. - Veggene i bod ble fjernet på grunn av tidligere fuktgjennomtrenging i kjellermur. På befaring var det antydning til fukt på gulv. Det ble ikke måt forhøyet fuktighet i bunn svill på befaring. - Noe kosmetisk slitasje på innvendig trapp. - Vaskerom: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsning og sluk. - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger og avløpsledninger. - Naturlig drenering fra 1978. - Noe riss i pusset overflate på grunnmur. - Mindre sprekker/ skjevhet i forstøtningsmur. - Terrenget på vestsiden av bygget har noe fall inn mot bolig. - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på utvendige avløpsledninger og vannledninger.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på nybygg enebolig. Ansvarshavende pålegges å utføre følgende arbeider: 1. Puss av mur utvendig/ innvendig i slemming 2. Innpuss av dør og vinduer i kjeller 3. Vaskerom ventileres over tak eller veggventil forsynes med vifteventil 4. Støp av utvendig kjellertrapp med rekkverk 90cm Arbeidet må være utført 01.01.1979

Tilbygg er registrert "tatt i bruk" 06.06.1990 og garasje 01.01.1984.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Vedovn i stue i hovedetasje og kjellerstue. Varmepumpe i loftstue, hovedstue og kjellerstue.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger svært flott til i Neset i Veavågen. Neset er et barnevennlig og rolig boligområde med nærhet til kjekke turområder og baderomådet "Nymallorca". Fra boligen er det kort avstand til blant annet barneskole, barnehage, Coop Prix og frisør. Sykkelavstand til blant annet idrettsanlegg, idrettshall, Danielsen ungdomsskole og flere butikker på senter.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål. Det er flere ubebygde boligregulerte områder i nabolaget. Det må påregnes videre bebyggelse av nærområdet. Tomten gnr. 3 bnr. 566 grenser til denne eiendom mot vest og er regulert til bolig. Det må forventes fremtidig bebyggelse av denne eiendom.

  • kr 4 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 15.900,-
  • kr 129 400,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 619 400,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 19 689,- pr. 2023. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 970 010,- for 2022

 • Diverse

  Følgende momenter medfølger ikke boligen: - Vaskerom: sybord - Frittstående "kjøkkenøy" - Skap på vegg i loftstue - Enkelte "fiskekasser" i hagestue.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger takstrapport, egenerklæringsskjema, grunnkart og reguleringsplankart . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 11. jun. 2024

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01240222
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.