Norheimtunet 20

Karmøy
Prisantydning

6 350 000,-

Solgt
 • BRA219㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår2010
 • Omkostninger173 400,-
 • Totalpris6 523 400,-

Flott funkisbolig fra 2010 med garasje, flotte og lettstelte uteområder med gode solforhold og utsikt

Beskrivelse

Gjennomgående bra standard med fliser på gulv i gang, bad og vaskerom. Varmekabler i alle gulv med flis. Fliser på vegger på bad og vaskerom. Ellers 3 stavs parkett på gulv. Listefrie overganger mellom vegg og tak. Slette vegger. Ekstra takhøyde.

Romslig hall med skyvedørsgarderobe til å henge fra seg yttertøy. Stort og praktisk bad som kan minne om en spa avdeling med boblebad (fungerer på luft), dusjnisje med mosaikkflis, flott baderomsseksjon med ekstra skapseksjon. Doble servanter og speil. wc. Vaskerom/ Bad #2 med praktisk vaskeromsinnredning, vask og dusj i glassvegger. Utgang til bod. Hovedsoverom med utgang til sør/øst vendt balkong. Walk-in garderobe med praktisk innredning. Direkte adkomst til badet. Soverom 2 er også stort og rommer det man ønsker på et soverom. Soveorm 3 av normal størrelse med god plass til dobbeltseng.

Trapperommet tar deg opp til en helt fantstisk stue med en helt unik følelse. Må rett og slett oppleves. Rommet er stort, har ekstra takhøyde og store vindusflater ut mot Karmsundet. Her har man flere møbleringsmuligheter. Utgang til stor terrasse med flott utsikt og gode solforhold hele dagen. Også kveldssol og solnedganger. Fra stuen tar du et steg opp til kjøkkenet. En praktisk kvalitets innredning med øy løsning, masse benke og skapplass. Integrerte hvitevarer fra Husqvarna. Steinplate. Utgang til balkong mot sør for morgenkaffen. Gjeste wc med wc og servant. Soverom 4/Kontor. Rommet er av god størrelse. Her kommer det an på kjøper hva behovet er.

Både garasje (montert el-bil lader) og tidligere carport (nå bod) er flislagt med kvalitets flis. Hörmann porter både i garasje og bod. Det er også en frittstående bod av god størrelse i tomtens sør/vestlige hjørne.

Detaljer

Hall, soverom, soverom, soverom, walk-in/garderobe, baderom, vaskerom, stue, kjøkken, gjeste wc, soverom

Garasje, bod, bod, bod.

Bygningsinformasjon

Balkonger, terrasser og rom under balkonger Terrasser/balkonger i tre, spaltedekker. Tekket med underliggende protanduk. Rekkverk i tre. Det er garasje under balkong mot vest. Etablert balkong utenfor soverom i 1 etasje er ikke byggemeldt. Vurdering av avvik: • Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Tekkingen på balkong/terrasse har utettheter. Dagens krav for rekkvrkehøyder er i dag 1 meter eller høyere. Rekkverk her måler like under 90cm. Det er noe lekkasje til underliggende garasje. Dette kan ses på fuktskjolder i tak. Det er utført fuktmålinger og det er målt like over 24% fukt. Det kan påregnes utbedring av tekking da det er mindre lekkasje ned i takflater i garasje mot vest. Kostnadsestimat: 10 000 - 50 000

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest nybygg enebolig datert 18.05.2010 Det foreligger ferdigattest nybygg garasje, samt bruksendring av carport til bod datert 03.07.2018

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger. Det er i kommunens kart anmerket at det er privat vei fra krysset ved nr 22 og inn til huset selv om Karmøy kommune eier grunnen (veien og lekeplassen ved siden av huset).

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Beliggende på Norheimstunet med ca 10 minutter gange til Oasen storsenter. Ca 5 minutter i bil til både Haugesund sentrum og Raglamyr. Boligens 2 etasje ligger fint til i høyden med utsikt til karmsundet. Uteområdene er vendt mot sør, vest og nord for eksepsjonell solforhold.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 6 350 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 15.900,-
  • kr 173 400,- (Omkostninger totalt)
  • kr 6 523 400,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 20 432,- pr. 2024. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Ligningsverdi

  kr 1 092 244,- for 2022 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 05.06.2024 og selgers Egenerklæring datert 25.03.2024. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 17. jun. 2024

 • Ansvarlig megler: Lars Erik Sørgård
 • Oppdragsnummer: 01240114
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.