Østhusmarkvegen 12

Karmøy
Prisantydning

4 390 000,-

Solgt
 • BRA245㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom5
 • Byggeår2004
 • Omkostninger126 900,-
 • Totalpris4 516 900,-

Flott familiebolig med attraktiv beliggenhet - Godkjent utleiedel - Dobbel garasje - God standard!

Beskrivelse

Boligen fremstår som fint vedlikeholdt og moderne innredet.

Svært lekker kjøkkeninnredning med rikelig av skap- og benkeplass. Praktisk kjøkkenøy med koketopp og ventilator integrert i himling. Det er god plass til et romslig spisebord på kjøkkenet, og de store vindusflatene gir godt med naturlig lysinnslipp. Boligen stue og kjøkken er i åpen løsning og har en flott peis med vedhylle som romdeler. Stuen er også av god størrelse, og det er plass til flere sittegrupper. Stuen og kjøkkenet har downlights i tak, moderne gulvoverflater av laminat samt vegger malt i lyse toner. Det er montert varmepumpe i stuen.

I hovedetasjen finnes to soverom, og fra hovedsoverommet er det direkte inngang til badet. Baderommet har opprinnelig standard med fliser på gulv og vegger, og er innredet med dusjhjørne, wc samt vask i seksjon. Det er også plass til kommoder eller annen oppbevaring i rommet. Etasjen har også gjestetoalett. Barnerommet var tidligere en del av stuen, slik at denne veggen kan åpnes om ønskelig.

Hele underetasjen disponeres i dag av nåværende eier, men om en ønsker utleie kan døren i det ene soverommet lukkes for avdele enhetene. Leiligheten fremstår som lys og trivelig innredet med vedovn i stue/ kjøkken, store vindusflater, bad/ vaskerom med badekar og mulighet for to soverom. Tilhørende hoveddelen er vaskerom, bi- inngang, soverom og disp rom.

Detaljer

Boligen er over to plan og inneholder: Første etasje: Entrè, gang, gjestewc, baderom, to soverom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Utgang til terrasse Underetasje hoveddel: Entrè, gang, soverom, vaskerom og disp rom. Underetasje leilighet: Entrè, gang, soverom som i dag er åpnet opp til hoveddel, bod, bad/ vaskerom, soverom samt stue og kjøkken i åpen løsning.

Bygningsinformasjon

Grunnmur og fundamenter av betong. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med trepanel. Valmet tak oppbygd av takstoler, tekket med betongtakstein. Renner og rennenedløp av metall. Vinduer og ytterdører av tre, isolerglass. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger bygningstegninger av enebolig datert 2003. I tegningene kan vi se at det i dag er åpnet opp mellom godkjent leilighet og hoveddel. Om en ønsker å leie ut må soverom lukkes fra hoveddel igjen. Det foreligger tegninger av dobbel garasje datert 2007.

Følgende momenter har fått TG3 og TG2 i tilstandsrapport: TG3: Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, noe som var krav på byggemeldingstidspunktet. Bod under altan: Tekkingen på balkong/ terrasse har utettheter, det ble registrert fuktighet og råtedannelse i bunnsvill til vegger og slitasje på boddør. TG2: - Det ble registrert malingsflass på vinduer. - Kosmetiske kader/ merker på overflater. - Det ble målt 22mm skjevhet i stue. - Det er ikke foretatt radonmålinger og bygget er heller ikke utført med radonsperre. - 1. etg bad: Fall mot sluk er målt til 4mm. Terskel ble målt til 30mm. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. Det anbefales å montere dusjkabinett. Det er naturlig ventilasjon. - Noen bruksmerker på innvendige dører. - Bad vaskerom sokkelleilighet: Det ble registrert hull i tapet etter tidligere oppheng. Fall mot sluk er målt til 8mm. Terskel er målt til ca. 40mm. Det er naturlig ventilasjon. - Det bør etableres tilfredsstillende el- tilkobling etter gjeldende forskrift. - Det anbefales el- kontroll hvert 5. år. - Det ble registrert avslutningslist som mangler over grunnmursplast.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg enebolig.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet. Separat boenhet i boligen er godkjent innredet(må stenge igjen dør på soverom ved utleie).

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Peis i hovedetasje og vedovn i leilighet.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger svært attraktivt og barnevennlig til i Veavågen. Fra boligen er det gangavstand til blant annet skole, barnehage, idrettsanlegg og flere handlemuligheter.

  Adkomst

  Se kart på Em-a.no og Finn.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål. Det må forventes videre bebyggelse av ubebygde tomter. Se vedlagt reguleringsplankart.

  • kr 4 390 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 15.900,-
  • kr 126 900,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 516 900,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 19 887,- pr. 2023. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 1 090 976,- for 2022

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger takstrapport, og selgers egenerklæring, grunnkart og reguleringsplankart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 10. mai 2024

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01240063
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.