Uttavågsvegen 4

Haugesund
Prisantydning

690 000,-

 • BRA79㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1964
 • Omkostninger18 250,-
 • Totalpris708 250,-

Røvær - Enebolig med renoveringsbehov. 3 soverom.

Detaljer

Innholdsrik enebolig med renoveringsbehov. Inneholder terrasse ved inngangsparti. Vindfang/gang, 3 gode soverom. Fliselagt bad. Kjøkken med god skap og benkeplass. Opplegg for oppvaskmaskin. Åpen løsning mot stue. Stuen har god plass for sofagruppe og spisestue. Vedovn og varmepumpe i stuen. Man kan enkelt ta del av stuen for å lage ekstra soverom. Fra vindfang er det trappeløp til loft. På loftet er det innredet 2 soverom, disse er ikke byggemeldt eller godkjent. For øvrig vanlig lagringsloft. Kjeller består av boder. Boligen holder varierende standard og renovering må påregnes. Det er i tillegg et bodhus i søndre del av tomten. Det finnes ingen doumentasjon på at denne er byggemeldt og godkjent.

Bygningsinformasjon

Boligen er trolig oppført med grunnmur i betong. Bindingsverk veggkonstruksjon i tre. Tak tekket med shingel. Se for øvrig vedlagte takstrapport for detaljer.

Takstmann har i sin rapport gitt TG 3 (Store eller alvorlige avvik) på følgende: Nedløp og beslag. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, noe som var krav på byggemeldingstidspunktet. Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Takkonstruksjon. Skjevheter og mott. Vinduer. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Med unntak av loftvinduer er vinduer generelt av eldre dato. Utvendig trapp. Trapp holder ikke dagens standard og bærer preg av elde og slitasje. Overflater. Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. Det er skader/ mangler på overflater. Bad. Det er opplyst at bad ble renovert i ca 2021. Arbeidet er u-fagmessig utført og hele gulvet sprekker opp. Det er fall kun i dusjen, mens gulv mangler fall til sluk for øvrig. Vindu er for øvrig plassert i våt sone. Tilstand av bad tilsier at det ikke vil holde tett og lekkasjer må forventes. Bad er moden for total renovering. Uten renovering må det forventes lekkasjer mm. Kjøkken. Det er påvist at overflater/kjøkkeninnredning har omfattende skader. Kjøkken fungerer til sitt bruk, men det er betydelig med merker/skader og andre alernative løsninger. Det må foretas full utskiftning av overflater/innredning. Varmepumpe. Varmepumpen fungerer på befaring, men det mangler deler mm. I tillegg er denne av en alder som tilsier at den har passert forventet levetid. Elektrisk anlegg. Det er varierende alder og kvalitet på det elektriske i boligen. Det er enkelte mindre anmerkninger, men det anbefales at hele elanlegg kontrolleres / oppgraderes. Brannteknisk. Skader på røykvarsler. Eldre pulverapparat. Terrengforhold. Det er påvist dårlig fall eller flatt terreng inn mot grunnmur og dermed muligheter for større vannansamlinger. Det er tørt på befaring, men helling på terreng gjør at det er knyttet stor naturlig risiko knyttet til overflate vann.

Ferdigattest

Inflyttingstillatelse datert 24.06.1963 foreligger med følgende anmerkninger: - Ny vannprøve fra brønn må foreligge. Frist for utbedring utløp: 01.10.1963.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat avløp/septik.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe. Vedovn i stuen. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger rett ved skolebygget på Røvær, ca 200 meter fra nærbutikken og rutebåtkaien. I øysamfunnet på Røvær er det ca. 77 fastboende (2022). Det er barnehage, butikk og post i nærheten - mye av det du trenger i hverdagen. Det er noen få minutter gange fra eiendommen til sentrum av øya. Her bor du i helt fantastiske omgivelser omringet av vill og spennende natur. Her er det mye å oppdage, blant annet et rikt fugle -og dyreliv. Badeplasser, flotte turløyper og mange fiskemuligheter venter på deg. Oppdag å finne roen på en måte du aldri før har gjort, langt vekk fra mas og kjas , og den store sivilisasjonen. Det er enkelt å komme seg til og fra Røvær med mange daglige avganger.

  Adkomst

  Fra rutebåtkaien følger du veien forbi skolen. Ta til venstre og opp bakken.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 690 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • kr 18 250,- (Omkostninger totalt)
  • kr 708 250,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 10 108,- pr. 2024. Beløpet er stipulert av kommunen for 2024. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk. Renovasjonsgebyr kommer i tillegg.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges i henhold til bestemmelsene i Lov om tvangsfullbyrdelse og midlertidig sikring. At eiendommen tvangsselges innebærer at det er tingretten, og ikke eier av eiendommen, som tar beslutningene i salgsprosessen. Bestemmelsene om gjennomføring av tvangssalg av fast eiendom og andeler i borettslag finnes i kapittel 11 og 12 i Lov om tvangsfullbyrdelse og midlertidig sikring av 26. juni 1992. Det vises til "Informasjonsskriv om tvangssalg" som følger vedlagt denne salgsoppgave. Alle interessenter oppfordres til å besiktige boligen grundig, gjerne sammen med bygningskyndig person. Boligen selges slik den står med de mur- og nagelfaste innretninger som i dag befinner seg i boligen. Kjøper er kjent med å ha begrenset adgang til å påberope seg feil og mangler ved et tvangssalg. (Avhendingslova gjelder ikke). Det gjøres spesielt oppmerksom på at kjøpetilbud ikke kan trekkes tilbake innen akseptfristen fra det tidspunkt selger/megler er gjort kjent med budet. Se vedlagt informasjon om budgivning.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Det er ikke mulig å tegne boligselgerforsikring på tvangssalg.

  Boligkjøperforsikring

  Det er ikke mulig å tegne boligkjøperforsikring på tvangssalg.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 13. jun. 2024

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 01230408
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.