Røysanevegen 38B

Karmøy
Prisantydning

1 690 000,-

 • BRA65㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2007
 • Omkostninger54 000,-
 • Totalpris1 800 456,-
 • Felles/mnd1 175,-

Praktisk og kjekk leilighet i første etasje - Sentral beliggenhet med gangavstand til "alt" - Passer alle aldersgrupper!

Beskrivelse

Leiligheten holder hovedsakelig standard fra byggeår og fremstår som fint vedlikeholdt.

 • Tidsriktig og pen kjøkkeninnredning innredet med oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap. Det er god plass til spisebord på kjøkkenet.
 • Stuen og kjøkkenet er i åpen løsning og har rikelig med naturlig lysinnslipp gjennom store vindusflater. Veggene er lysmalte og det er trestavs eikeparkett på gulvoverflater.
 • Direkte utgang til en kjekk overbygget terrasse fra stuen.
 • Lyst og pent innredet baderom med fliser på både gulv og vegger. Badet inneholder wc, vask i seksjon med tilhørende oppbevaring, dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin. Varmekabler i gulv.
 • I leiligheten finnes to soverom av god størrelse.
 • Det er trappefri adkomst inn i leiligheten, og boligen passer derfor alle aldersgrupper og behov.
 • Parkeringsplass like utenfor bygget.
 • Sportsbod med postkasse like utenfor ytterdøren.
Detaljer

Leiligheten inneholder entrè, to soverom, bod, bad/ vaskerom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Utgang til terrasse fra stue. Utvendig sportsbod.

Bygningsinformasjon

Leiligheten er oppført på første etasje i en vertikal,- og horisontaldelt firemannsbolig. Fundamenter av betong. Vinduer og ytterdører av tre. Terrasse oppført i trekonstruksjon. Gulv av betong, isolert med skumplast. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger tegninger som stemmer med dagens bruk.

Følgende momenter har fått tilstandsgrad 2 i tilstandsrapporten: TG2: -Utvendig: Vinduene er fra byggeår og har normal slitasje, men en må forvente noe maling slitasje. Ytterdørene er fra byggeår og framstår med noe slitasje. Rustdannelse på hengsler. Løs vrider på entredør. Det ble registrert noe malingsslitasje og grønskedannelse og terrassebord. Utvendig bod i enkel standard. Noe fuktighet under sutaksplater. Rustdannelse på hengsler. Det er ikke anordnet fundament under ytterveggene slik at det blir for liten og ingen avstand mellom trepanelet og terreng. Dette medfører fuktighet i bunn svill og nederste del av trepanelet. -Innvendig: Dagens eier har eid leiligheten fra den var ny og innvendige overflater framstår som godt vedlikeholdte. Kjøper må likevel forvente noe misfarging, merker etter oppheng kroker og normale bruksmerker. Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. -Våtrom: Det ble registrert lite fall til sluk fram til dusjkabinettet. Beslag under dusjkabinettet lot seg ikke lett løsne. Sluk har begrenset mulighet for inspeksjon og rengjøring. Det ble registrert noe merker etter fuktighet i baderom seksjonen. -Kjøkken: Kjøkkeninnredningen er fra byggeår og har normal slitasje. Løst blandebatteri. -Tekniske installasjoner: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkopling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Det er ikke anordnet tetting rundt rørgjennomføring i gulv. Det anbefales kontroll hvert 5.år på elektrisk anlegg.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for nybygg, annet småhus med tre eller fire boliger.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Leiligheten har svært attraktiv og sentral beliggenhet med gåavstand til det aller meste man trenger i hverdagen som, dagligvare, skole, barnehage, treningssenter, idrettsanlegg og flotte turområder.

  Adkomst

  Se Finn.no eller Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Boligen ligger i område regulert til boligbebyggelse.

  • kr 1 690 000,- (Prisantydning)
  • 56 456,- andel fellesgjeld pr. dato 26. apr. 2024
  • 1 746 456,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 10.500,-
  • kr 54 000,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 800 456,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 175,- Betjening av andel fellesgjeld, felles bygningsforsikring og avsetning til vedlikehold.

  Kommunale utgifter

  kr 10 953,- pr. 2023. Kommunale avgifter inneholder vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 464 812,- for 2022

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger takstrapport, selgers egenerklæring og sameiets vedtekter/ husordensregler. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 14. mai 2024

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01240146
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.