Skeisvold 38

Haugesund
Prisantydning

4 690 000,-

Solgt
 • BRA148㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår2014
 • Omkostninger134 400,-
 • Totalpris4 824 400,-

Attraktivt beliggende enderekkehus med carport og stor takterrasse. 4 (5) soverom og gode solforhold

Beskrivelse

Boligen er oppført i 2014 og har dermed gjennomgående bra og nyere standard med listefrie overganger fra vegg til tak, flott enstavs parkett og ellers moderne valg på fliser og kjøkken.

Stor entrè for å henge av seg yttertøy. Fliser på gulv. Varmekabler i gulv. 3 soverom av god størrelse, derav 2 med garderobeskap. Lys og fin laminat på gulvene Komplett og helfliset baderom med varmekabler i gulv. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Dusjnisje med glassvegger, stor seksjon og vegghengt wc. Bod under trapp.

Gjestetoalett med servant og wc. Soverom 4 med moderne fargevalg og lekker enstavsparkett. Stor stue med vedfyringsovn. Plassbygget tv-benk/seksjon. Store vindusflater. Fin enstavsparkett. Spisestue i direkte tilknytning til kjøkken med utgang til sørvendt terrasse. Samme rom og parkett som stue. Lys og fin kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer (-kjøleskap). Laminat benkeplate. Godt med både benkeplass og skapplass. Flott utsikt mot det flotte og velholdte tunet hvor ungene kan utfolde seg. Innvendig bod.

Loftsgang i trapperommet. Loftstue som i dag er bygget inn og benyttes som soverom/gjesterom/loftstue. Utgang til stor og flott takterrasse med levegger og eksepsjonelle solforhold.

Carport og utvendig bod.

Detaljer
 1. etg: Entrè, soverom, soverom, soverom, baderom/vaskerom, Innvendig bod. (utvendig bod og innvendig bod)
 2. etg: Gang, gjeste wc, Soverom, stue, kjøkken. (Innvendig bod)
 3. etg: Loftstue (utvendig bod)
Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Boligen ligger attraktivt til bare et litt langt steinkast fra Vangen. Her finner man byens største idrettsanlegg med fasiliteter for de fleste idretter. Samtidig er det sandvolleyballbaner, fantastiske turområder tilknyttet byheiene og relativt kort veg til sentrum, ca 25 minutter gange eller 7 minutter på sykkel. Her spaserer man 3 minutter til Vangen terrassen og tar seg en forfriskelse og en nydelig pizza. Tilknyttet Gard skolekrets som kan ansees som et attraktivt skolevalg i Haugesund. Trygg skoleveg.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 4 690 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 15.900,-
  • kr 134 400,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 824 400,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 22 148,- pr. 2024. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk. I tillegg kommer renovasjon fra HIM på kr 3 411,- pr år.

  Ligningsverdi

  kr 857 494,- for 2022 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 24.04.2024 og selgers Egenerklæring datert 23.04.2024. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 23. mai 2024

 • Ansvarlig megler: Lars Erik Sørgård
 • Oppdragsnummer: 01240158
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.