Skeisvold 8

Haugesund
Prisantydning

4 850 000,-

Solgt
 • BRA144㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2018
 • Omkostninger140 900,-
 • Totalpris4 990 900,-

Attraktivt beliggende enderekkehus med carport og stor takterrasse. 3 (4) soverom og gode solforhold

Beskrivelse

Inngang til gang med 60*60 fliser på gulv, varmekabler og trapp opp. Inngang direkte fra gangen til vaskerommet og bi-inngangen.

Vaskerommet har knagger for oppheng for klær, motoren til sentralstøvsugeren er plassert her, varmtvannsbereder (200l), utslagsvask, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel og ventilasjonssystemet er plassert her, i god avstand fra oppholds- og soverom.

Bad med 6060 fliser på gulv, 3060 fliser på vegger, mosaikkfliser i dusjen, varmekabler på gulv, vegghengt toalett, dusjdører i glass, baderomsseksjon med stor vask, to underskuffer, to høyskap og speil. Spotter i tak.

Dobbelt soverom med to skyvedørsgarderober.

Soverom med dobbel skyvedørsgarderobe.

Soverom med dobbelt garderobeskap.

Bod med fastmonterte hyller.

 1. Etg.: Trapp opp til gang med trapp videre opp til loftstua. Doble glassdører inn til stue.

Bod med fastmonterte hyller.

Bad med 60*60 fliser på gulv, mosaikkfliser i dusjnisje, varmekabler, vegghengt toalett, servant med dobbel underskuff, speil med fastmontert lys.

Stue med åpen løsning til kjøkken. Det er spotter i tak både i stue og på kjøkken, panelovn, varmepumpe og plissé gardiner i alle vinduer. Kjøkkeninnredningen har laminatbenkeplate med halvannen nedfelt vask, flislagt mellom innredningen og skap med glatte fronter fra gulv til tak. Integrerte hvitevarer som stekeovn, micro, platetopp, kjøleskap og frys samt oppvaskmaskin.

Utgang fra stua til vestvendt og romslig veranda med tett tak over mesteparten av verandaen. Utsikt ned til egen hage.

Loft: Trapp opp til loftstue med spotter og store vinduer mot takterrassen.

En nydelig og solrik takterrasse med flott utsikt til Skeisvatnet. Skillevegg mot nabo i samme rekke. Nivåforskjell mot nabo i naborekka der denne takterrassen ligger en del høyere enn naborekka mot sør og har derfor ikke innsyn. Uttak for strøm og brannstige.

Bod på takterrassen.

 • Det er kodelås til både hovedinngang og bi-inngang til vaskerommet.
 • Flott en stavs laminat på alle gulv som ikke har fliser. Men gulvbelegg i boder.
 • Malte gipsvegger i hele boligen.
 • Bodene er heissjakt for mulighet for å sette inn heis om man har behov for det. En heis vil da ha inngang i 1. etasje, utgang i andre etasje og på takterrassen.
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
 • Feier var sist i boligen 08.09.2022. Det er ikke registrert avvik eller anmerkninger på bruksenheten.
 • Bygget er utført med forskriftsmessig radonsperre og dokumentasjon foreligger.
 • Anders Håkonsen i Håkonsen Bygg har 06.06.24 byttet deler mellom vvb og ekspansjonskar. Nå er det fleksislange, da takstmannen var der var det mapress deler og kobberrør som kan ha stått i spenn. Sjekket trykk og justert ekspansjonskar (trykk skal sjekkes årlig).
Detaljer
 1. etg.: Bi-inngang/vaskerom. Hall med trapp opp. Bod. 3 soverom og bad.

 2. etg.: Stue med utg. overbygget balkong mot vest. Kjøkken med åpen løsning til stue. Gang med trapp ned og opp. Bod. Flislagt bad.

Loft: Loftstue og takterrasse.

Bygningsinformasjon

Boligen har støpt plate mot grunn. Bygningen har betonggrunnmur. Mellom etasjer er det bjelkelag i treverk. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende bordkledning. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass. Taktekkingen er av pvc-duk. Takrenner og nedløp er i aluminium.

I vedlagt tilstandsrapport fra takstmann fremkommer det ingen TG3 avvik.

Følgende konstruksjoner er ikke undersøkt: - Utvendig > Takkonstruksjon/Loft

TG2 avvik som kan kreve tiltak: - Utvendig > Nedløp og beslag - Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn. - Våtrom > 2 Etasje > Bad > Overflater Gulv.

TG2 avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Utvendig > Veggkonstruksjon Våtrom > 2 Etasje > Bad > Overflater vegger og himling Tekniske installasjoner > Avløpsrør Tekniske installasjoner > Varmtvannstank.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Kommunalt vann og kloakk via private stikkledninger. Veien på Skeisvold er privat og driftes av velforeningen.

Velforening har årsavgift på kr. 4000 per år per. Utgiftene går til diverse som drift av belysning på tunet, snømåking, lekeplasser, plenklipping på fellesarealet, innleie av partytelt med mer og innkreves 2 ganger i året på kr. 2000 per gang. Frivillig dugnad en kveld tidlig mai hvert år.

Oppvarming

Varmepumpe i stua. Boligen har isolert stålpipe og vedovn i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Boligen ligger attraktivt til bare et litt langt steinkast fra Vangen. Her finner man byens største idrettsanlegg med fasiliteter for de fleste idretter. Samtidig er det sandvolleyballbaner, fantastiske turområder tilknyttet byheiene og relativt kort vei til sentrum, ca. 25 minutter gange eller 7 minutter på sykkel. Her spaserer man 3 minutter til Vangen terrassen og tar seg en forfriskelse og en nydelig pizza. Tilknyttet Gard skolekrets som kan ansees som et attraktivt skolevalg i Haugesund. Trygg skolevei.

  Adkomst

  Fra rundkjøringen ved Esso / Gard skole følger man Skeisvoldvegen 800m og tar av til venstre inn ved skilt Elvegård. Ta så første vei til høyre. Deretter første vei til venstre. Da kommer man inn på feltet. Boligen ligger som nummer 5 på venstre side av veien. Parker på gjesteparkeringen eller foran boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 4 850 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 15.900,-
  • kr 140 900,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 990 900,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 18 514,- Avløp kr. 4.421,- Eiendomsskatt kr. 6.509,- Feiing kr. 486,- Vann kr. 3.686,- Renovasjon kr. 3411,- Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Ligningsverdi

  Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Eiendomskart, Takstrapport og selgers Egenerklæring. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 18. jun. 2024

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 01240233
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.