Slettastien 9A

Karmøy
Prisantydning

4 390 000,-

Solgt
 • BRA141㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår2019
 • Omkostninger126 900,-
 • Totalpris4 516 900,-

Svært lekker bolig med carport og garasje - Romslig og lettstelt tomt - Barnevennlig beliggenhet - God standard!

Beskrivelse

Eiendommen holder gjennomgående god og moderne standard og er betydelig oppgradert utover standard leveranse. Det er blant annet ble det kjøpt opp større tomt, bygget dobbel garasje på 43 kvm, oppgradert uteområdet med terrasse, levegger og gjerder, påkostet kjøkken og montert måltilpasset solskjerming. Det er mulighet for livsløpsstandard, og boligen passer derfor alle aldersgrupper.

 • Lys og lekker kjøkkeninnredning med integrert oppvaskmaskin, stekeovn, micro og koketopp. Stort Amerikansk kjøleskap med frys og vann/ isbit funksjon.
 • Stue og kjøkken i åpen løsning med god plass til både spisebord og sofagruppe. Rommet har store vindusflater som gir rikelig med naturlig lysinnslipp, samt direkte utgang til terrasse.
 • Rommet som i dag disponeres som tv- stue er godkjent soverom, og en mulighet for å ha alt på ett plan.
 • Det er varmekabler i gulv i entrè, begge baderom samt stue, kjøkken og tv- stue/ soverom på hovedplan.
 • Boligen har to flotte og tidsriktige baderom med gulvbelegg på gulvoverflater og baderomsplater på vegger. Baderommene inneholder vegghengt wc og vask i seksjon med speil. På hovedplan er det innredet med dusjhjørne og dusjkabinett i andre etasje.
 • Sentralstøvsuger.
 • Downlights i stue, kjøkken og baderommet på hovedplan.
 • Stor loftstue med ekstra takhøyde og utgang til takterrasse.
 • Alle soverommene er av god størrelse. Hovedsoverommet har en flott skyvedørsgarderobe.
Detaljer

Boligen er over to plan og inneholder: Første etasje: Entrè, bod under trapp, vaskerom, baderom, soverom/ tv- stue samt stue og kjøkken i åpen løsning. Andre etasje: Loftstue, baderom samt tre soverom. Utgang til takterrasse. Carport med sportsbod og frittstående garasje.

Bygningsinformasjon

Ringmur av betong, isolerte blokker. Støpt plate på mark, isolert. Yttervegger av bindingsverk av tre, kledd med liggende trepanel (royal impregnert). Saltak oppført i trekonstruksjon, tekket med betongtakstein. Vindskeier i beslag av metall. Takrenner og rennenedløp av metall. Ytterdører og vinduer av tre, isolerglass. Gulv på 1.etasje av betong. Etasjeskiller av tre mellom 1. og 2. etasje.

Det foreligger tegninger som stemmer med dagens bruk. Tv- stuen i første etasje er godkjent som soverom i tegningene. Bad og vaskerom i første etasje er i tegningene ett rom, men i praksis avdelt. Det foreligger godkjente tegninger på garasje, men megler kan ikke se at det er søkt om ferdigattest på denne.

Følgende momenter har fått tilstandsgrad 2: TG2: -Utvendig: Det er registrert lav avstand mellom kledning og terrenget. Det ble registrert ett vindu i stue på andre etasje som tar litt i karm. Karmen er litt skjev. -Innvendig: Det ble registrert en skade på vegg ved trapp. -Våtrom, andre etasje bad: Det er manglende fall til sluk i dusjsonen. Kravet er minimum fall i forholdet 1:50, 80 cm ut fra dusjens nedslagsfelt eller 1:100 dersom dusjsonen er nedsenket minimum 10 mm.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg, enebolig datert 16.12.2019.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Vedovn i stue. Varmekabler i gulv i entrè, begge baderom, tv- stue/ soverom på hovedplan samt stue og kjøkken.

 • Beliggenhet

  Boligen ligger svært kjekt, barnevennlig og attraktivt til i Veavågen. Fra boligen er det gangavstand til to barnehager, idrettsanlegg, Danielsen ungdomsskole og matvarebutikk. I tillegg er det kort avstand til bussholdeplass, barneskole, flotte turløyper og flere handlemuligheter.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Boligen ligger i område regulert til boligformål. Området øst for boligen er også regulert til boligformål. En må påregne fremtidig bebyggelse her.

  • kr 4 390 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 15.900,-
  • kr 126 900,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 516 900,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 18 330,- pr. 2023. Kommunale avgifter inneholder vann, avløp, renovasjon, feiing og eiendomsskatt. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 898 048,- for 2022

 • Diverse

  Lamper/ lysekroner i første etasje og diverse vegglamper medfølger ikke.

  Smijern gardinstenger medfølger ikke(grå stenger).

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger takstrapport og selgers egenerklæring. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 13. mai 2024

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01240015
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.