Søre Karinavegen 1

Karmøy
Prisantydning

2 890 000,-

Solgt
 • BRA143㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår1967
 • Omkostninger89 400,-
 • Totalpris2 979 400,-

Vormedal - Funkisperle fra 1967 - livsløpstandard med alt på ett plan - stor solrik terrasse - utsikt

Detaljer

Praktisk og innholdsrik enebolig med alt på et plan. Inneholder vindfang, soverom med plassbygd skap. Et tidligere soverom er fjerne for å lage en forstue, enkelt å tilbakeføre om en ønsker 3 soverom i boligen. Fliselagt bad/wc med nedsenket badekar. Varmekabler. Spotter i lyskiste i tak. Dør videre inn til hovedsoverom med stor speildørsgarderobe. Innholdsrikt kjøkken med god skap og benkeplass. Fliser over benkeplate. Integrert komfyr og platetopp. Oppvaskmaskin. Deilig spiseplass med store gode vinduer. Romslig stue med god plass for sofagruppe og spisestue. Lekker teglsteinsvegg fra 1967 er bevart og gir sjel til huset. Peisovn. God takhøyde gir veldig god volumfølelse. Nydelige originale detaljer i stuetak. Store vindusflater gir gode lysforhold og utsikt. Stor god terrasse i flukt med stuegulv. Bodrom med trapp ned til kjeller. Underetasjen består av stort vaskerom og boder. Husets beliggenhet i terrenget gjør at uteplassen og huset er helt usjenert. Vedlikeholdsenkelt da alt kan males fra en gardintrapp.

Bygningsinformasjon

Bygningen er trolig oppført med grunnmur i betong. Bindingsverk veggkonstruksjon i tre og tak tekket med sarnafil. Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport.

Takstmann har i sin rapport gitt TG3 (store eller alvorlige avvik) på følgende: Veggkonstruksjon: Noen sprekker i betong, råte i kledning. Pipe på grunn av levetid. Rom under terreng: Påvist fuktighet. Eier har satt inn avfukter. Bad: Generell vurdering da badet er pusset opp før 1997. Vannledninger på grunn av levetid. Varmtvannstank er defekt. Drenering fra byggeår.

Ferdigattest

Midlertidig brukstillatelse datert foreligger med følgende anmerkninger: - Rekkverk forstøtningsmur oppkjørsel. - Kanaler koblers sammen og føres over tak og lurting kloakk. - Rekkverk balkong heves til 90 cm. Frist for utbedring utløp: 01.06.1980 .

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmepumpe og peisovn i stuen. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Søre Karinavegen er en etablert og rolig gate med villabebyggelse. Meget sentralt på Vormedal med få minutters gange til matbutikk, nyere ungdomssskole med svømmehall, barnehage. 3 minutters kjøring til Mykje barneskole og 4 minutter til Oasen Storsenter. Flust med turmuligheter i nærområdet.

  Adkomst

  Fra Oasen storsenter følger du Vormedalsvegen sørover mot Vormedal. Like etter Strandvegen tar du inn til venstre, Gamle Vormedalsvegen og kjapt til høyre. Neste vei til venstre er Søre Karinavegen. Se for øvrig kart på finn.no for nøyaktig beskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 890 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • 2 890 000,00 (Prisantydning)
  • Omkostninger
  • 71 250,00 (Dokumentavgift)
  • 250,00 (Gebyr etingslysning)
  • 500,00 (Tinglysningsgebyr pantedokument kjøper)
  • 500,00 (Tinglysningsgebyr skjøte)
  • --------------------------------------------------------
  • 72 500,00 (Omkostninger totalt)
  • --------------------------------------------------------
  • 2 962 500,00 (Totalpris inkl. omkostninger)
  • --------------------------------------------------------
  • kr 89 400,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 979 400,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 15 199,- pr. 2024. Det er fire terminer pr år. Avgifter vil variere etter forbruk.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  23.04.2024 og selgers Egenerklæring datert 29.04.2024. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 25. mai 2024

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 01240136
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.