Spannatoppen 12

Karmøy
Prisantydning

3 200 000,-

Solgt
 • BRA89㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2019
 • Omkostninger91 750,-
 • Totalpris3 291 750,-
 • Felles/mnd1 776,-

Spannatoppen - Moderne 3-roms leilighet med flott beliggenhet - 2 parkeringsplasser - Stor terrasse!

Beskrivelse

Velkommen til Spannatoppen 12,

Et stort og praktisk flislagt bad, utstyrt med varmekabler i gulvet for ekstra komfort. Badet inneholder alle nødvendige fasiliteter, inkludert dusjnisje, vegghengt toalett og vask i seksjon. Skyvedør hvor vaskemaskin, varmtvannsbereder og fordelerskap er bortgjemt Gjestetoalettet er også flislagt og utstyrt med varmekabler for gjestenes bekvemmelighet.

Hovedsoverommet er romslig og lyst, med en fin utsikt som gir en følelse av ro. Mye garderobeplass. Soverom nummer to er også i god størrelse og har parkett på gulvet for en koselig atmosfære.

Kjøkkenet er praktisk med god benke- og oppbevaringsplass samt integrerte hvitevarer. Den åpne løsningen mellom stue og kjøkken skaper en trivelig atmosfære og er perfekt for sosiale sammenkomster. Stuen er innbydende med god plass til både spise- og sittegrupper. Fra stuen har du tilgang til en stor og hyggelig terrasse hvor du kan nyte frisk luft.

I tillegg til boligen følger det med en praktisk sportsbod og to faste parkeringsplasser, det er også utstyrt med el-billader.

Detaljer

Leiligheten ligger i 2.etasje og inneholder entré, gang/stue/kjøkken, bad, to soverom, toalettrom og bod. Det er i tillegg en sportsbod nede ved parkeringen.

Bygningsinformasjon

Lys og trivelig leilighet med god størrelse på rom. Leiligheten fremstår generelt som velholdt, men det er enkelte tg-2 anmerkninger kjøper anbefales å gjøre seg kjent med. Fasade i stående kledning og vinduer i treverk. Det er registrert en del utførelse med fasade som gjør at det er usikkert om det er tilstrekkelig lufting på fasade. Dette er for øvrig noe som bør undersøkes nærmere av sameiet. Innvendig holder leiligheten generelt normal god stand og fremstår som velholdt. Noe bruksmerker må generelt kunne forventes i en hver bolig som har vært i bruk.

Oppsummering av boligens tilstands, hentet fra takstmanns tilstandsrapport. Alle interessenter oppfordres til å gjennomlese vedlagt tilstandsrapport i sin helhet.

Avvik som kan kreve tiltak - TG2: Våtrom > 2 Etasje > Bad > Overflater Gulv Våtrom > 2 Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt Våtrom > 2 Etasje > Bad > Tilliggende konstruksjoner våtrom Tekniske installasjoner > Vannledninger

Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak - TG2: Utvendig > Veggkonstruksjon Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Tekniske installasjoner > Avløpsrør

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for Spannatoppen 10-16, seksjonsnummer 7-12 datert 17.06.2021

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og balansert ventilasjon. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  På Spanne har du nærhet til det meste. En spasertur unna finner du både barnehager og skole. Kun et lite stykke unna finner du Kiwi, frisør og andre servicetilbud. Ellers er det kort avstand enten man velger bil, sykkel eller bare å spasere til Oasen Storsenter eller Amanda Storsenter. Idrettsanleggene på Norheim er ypperlige for barn i alle aldre. SK Nord med flotte fasiliteter for fotball og håndball. Norheim kulturhus med variert tilbud i tillegg til faste aktiviteter som fredagsklubben og diskotek. Ellers kort vei til natur. Søndagsturen kan legges til Tronefjell eller Spannavarden. Spaserturer i flatere terreng, da for eksempel innover Spannhelgelandvegen og på Moksheimstien i Norheim skogen. Både barnevennlig, trygt, rolig og urbant på samme tid.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 3 200 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 10.500,-
  • kr 91 750,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 291 750,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 776,- Felleskostnader betales pr. mnd. og inkluderer bla. felles bygningsforsikring, Tv/Internett og avsetning til diverse utvendig vedlikehold.

  Kommunale utgifter

  kr 13 544,- pr. 2023. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 12.03.2024 og selgers Egenerklæring datert 13.03.2024. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 18. apr. 2024

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01230645
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.