Stølsmyrvegen 53

Karmøy
Prisantydning

3 190 000,-

 • BRA186㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1984
 • Omkostninger96 900,-
 • Totalpris3 286 900,-

Spanne / Stølsmyr - Meget velholdt og lekker enebolig i rekke med garasje. Barnevennlig og rolig

Visning

onsdag 24 april

16:00-17:00

Påmelding
Detaljer

Meget innholdsrik og velholdt enebolig i rekke over 3 plan. Fra sokkeletasje kommer man inn i vindfang via overbygget uteplass. Mellomgang. Fliselagt bad/wc med varmekabler og dusjhjørne. Verksted - bod under terrasse. Stor kjellerstue som også kan fungere som soverom nr. 4. Separat vaskerom og bod. Hovedetasjen består av stue og kjøkken. Kjøkken har nyere "Drømmekjøkken" med rikelig av skap og benkeplass. Fliser over benkeplate. Spiseplass. Romslig stue med god plass for sofagruppe og spisestue. Peisovn og varmepumpe. Utgang til store terrasser på hver side av huset. Den ene siden har en praktisk innebygget takoverbyggløsning. Loftetasjen består av 3 gode soverom og fliselagt bad/wc med dusjkabinett.

Bygningsinformasjon

Boligen er trolig oppført med grunnmur i betong/leca, bindingsverk veggkontstruksjon i tre. Tak tekket med betongpanner. Se for øvrig vedlagte rapport fra takstmann for detaljer.

Takstmann har i sin rapport gitt TG3 (Store eller alvorlige avvik) på følgende: Utvendig trapp: Det er ikke montert håndlist i trappen. Bad 1. etasje: Manglende tilkomst til sluk for lekkasje vann utenfor dusjen. Vaskerom: Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

Ferdigattest

Midlertidig brukstillatelse datert 02.05.1984 foreligger med følgende anmerkninger: - Kloakk luftes over tak. - Terrassedør stue holdes forsvarlig sperret til terrasse er ferdig med rekkverk 90 cm. Frist for utbedring utløp: 01.11.1984.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Peisovn i stuen. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Meget barnevennlig og rolig beliggenhet i felt uten gjennomgangstrafikk. Like ved finner man Oasen Storsenter, tannlege, tannlege, helsestasjon, bank, dagligvarebutikk, skole, barnehage og idrettssenter. Gangavstand til skole, barnehage og flotte turområder i Norheims skogen. Gode bussforbindelser. En kort kjøretur unna finner man også alt av hva handelskjernen Raglamyr har å by på.

  Adkomst

  Følg Spannavegen sørover forbi Spanne plantesalg. Ta så inn andre avkjørsel til venstre inn Sveivamyrvegen. Deretter avkjørsel nr to til venstre og så første til høyre. Eiendommen ligger da rett fram. Se for øvrig kartløsningen på finn.no

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til konsentrert småhusbebyggelse.

  • kr 3 190 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 15.900,-
  • kr 96 900,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 286 900,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 15 652,- pr. 2023. Det er fire terminer pr år. I Karmøy kommune ligger renovasjonsutgifter inkludert i de kommunale avgiftene.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 19.03.2024 og selgers Egenerklæring datert 26.03.2024. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 17. apr. 2024

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 01240045
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.