Stølsvegen 11

Karmøy
Prisantydning

3 390 000,-

Solgt
 • BRA138㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2019
 • Omkostninger101 900,-
 • Totalpris3 491 900,-

Lekker enebolig i rekke med garasje - 3 soverom, 2 bad og 2 stuer - Attraktiv og barnevennlig beliggenhet!

Beskrivelse

Overflater består primært av gips med listefrie overganger mot tak. Parkett og fliser på gulv.

Entré i god størrelse. Her har du varmekabler i gulvet. Stor vinkel stue med åpen løsning mot kjøkkenet. Rikelig med plass til større spise- og sittegruppe. Store vindusflater sørger for en lys og fin atmosfære. Utgang til terrasse. Varmepumpe montert på vegg. Det er anledning å montere vedovn i boligen. Kjøkken med rikelig med skap- og benkeplass. En flott, lys kjøkkeninnredning. Integrerte hvitevarer, oppvaskmaskin, stekeovn og stekeplate medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

Flott helfliset bad med vegghengt toalett, dusjnisje, vask i seksjon. Varmekabler i gulvet. Separat vaskerom med praktisk bi-inngang. Fliser på gulvet med varmekabler. Utslagsvask, VVs, sentralstøvsuger og balansert ventilasjon.

I andre etasje har du en kjekk loftstue i trappelandingen. Her har du store vindusflater. Boligen har totalt tre soverom, alle i gode størrelser. Garderobeskap på to rom.

Helfliset bad med badekar, vegghengt toalett og vask i seksjon.

Garasje i god størrelse. Automatisk garasjeport. Praktisk lagringsbod i bakkant av garasjen, tilgang via garasje og sidedør.

Bygningsinformasjon

Oppsummering av takstmanns tilstandsrapport: Taket er tekket takbelegg av plast eller gummi (takfolie). Takrenner og nedløp av metall. Beslag av metall. Veggene har bindingverks konstruksjon. Fasade/kledning har stående bordkledning. Bygningen har malte trevinduer med 3-lags glass.

Oppsummering av boligens tilstand, hentet fra takstmanns tilstandsrapport. Alle interessenter oppfordres å lese vedlagt tilstandsrapport i sin helhet.

STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK - TG 3: Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold

AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK - TG 2: Utvendig > Taktekking Utvendig > Veggkonstruksjon Våtrom > Etasje 1 > Vaskerom > Overflater Gulv Våtrom > Etasje 1 > Bad > Overflater Gulv Våtrom > Etasje 2 > Bad > Overflater Gulv Våtrom > Etasje 2 > Bad > Sanitærutstyr og innredning Tekniske installasjoner > Ventilasjon Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest vedr. oppføring av nybygg. Tomannsbolig, bolig 14 & 15 datert 06.11.2019.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Det er anledning å montere vedfyr i boligen.

 • Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 3 390 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 15.900,-
  • kr 101 900,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 491 900,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 15 962,- pr. 2023. Opplyste kommunale avgifter inneholder vann, avløp, eiendomsskatt, feiing og renovasjon. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det tas forbehold om panthavers salgssamtykke. Partene er inneforstått med at ovennevnte forbehold må være avklart innen overtagelse kan finne sted og at overtagelse i så fall må utsettes til ovennevnte er avklart.

  Det blir ikke foretatt ytterligere utvask etter fellesvisning.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 28.05.2024 og selgers Egenerklæring datert 05.06.2024. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 17. jun. 2024

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01240245
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.