Stongvegen 167D

Karmøy
Prisantydning

3 190 000,-

Solgt
 • BRA121㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2013
 • Omkostninger91 500,-
 • Totalpris3 281 500,-
 • Felles/mnd2 906,-

Lekker leilighet over to plan - Moderne gjennomført - Garasje - Utsikt - Sentral beliggenhet!

Beskrivelse

Leiligheten har gjennomgående lys en-stavs parkettgulv og listefrie overganger mellom vegg og himling malt i moderne fargevalg.

Svært kjekk planløsning hvor man kommer inn i entrè med oppbevaringsplass. Videre er det gang med tilkomst til leilighetens to soverom, bad og vaskerom. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng, garderobe og utgang til balkong. Det andre soverommet er også av god størrelse og har plass til dobbeltseng og garderobe. Begge soverom får godt med naturlig lysinnslipp gjennom store vindusflater.

Lys og tidsriktig kjøkkeninnredning med integrert koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Kjøleskap medfølger. Det er rikelig med skap- og benkeplass på kjøkkenet, samt downlights i tak for god belysning. Det er god plass til spisegruppe like ved kjøkkenet samt utgang til en koselig balkong. Stuen er i åpen løsning og har god plass til sofagruppe, tv og annet møblement. Det er store vindusflater i rommet som gir rikelig med naturlig lysinnslipp.

Pent flislagt baderom med varmekabler i gulv, vegghengt toalett, vask i seksjon med speil og oppbevaring. Leiligheten har også eget vaskerom med plass til øvrig oppbevaring.

Loftstuen er svært lekkert innredet, har nydelig utsikt og utgang til en romslig takterrasse. Rommet fungerer ypperlig til både finstue, tv- stue, kontor eller annet ønskelig. På terrassen er det montert uttak for vann slik at vedlikeholdsarbeid som spyling av vinduer enkelt.

Detaljer

Leiligheten er over to plan og inneholder: Hovedplan: Vindfang, gang, baderom, vaskerom, to soverom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Loftsplan: Loftstue med tilhørende takterrasse. Garasjeplass og sportsbod på 13 kvm i garasjeanlegg.

Bygningsinformasjon

Grunnmur av betong. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med trepanel og fasadeplater. Flatt ak tekket med asfaltbelegg. Vinduer av tre. Isolerglass. Aluminiumsprofiler utvendig. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger tegninger datert 2008.

Følgende momenter har fått TG2 i tilstandsrapporten: - Terrassedør i 3. etasje tar i karm. - Det er påbegynnende råtedannelse i terrassebord på 3. etasje. - Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på varmesentral/ varmepumpe. Det er ikke behov for utbedringstiltak da varmesentralen fungerer i dag. - Det anbefales å gjennomføre el- kontroll.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg- leilighetsbygg m/10 enheter.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Leiligheten har svært sentral beliggenhet i Åkrehamn. Her har en kort avstand til det meste en trenger i hverdagen som sentrum med handlemuligheter, matbutikker, nydelige Åkrasanden og spisesteder.

  Adkomst

  Se Finn.no eller Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 3 190 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 10.500,-
  • kr 91 500,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 281 500,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 2 906,- Felles bygningsforsikring, strøm fellesareal, grunnpakke tv/ internett fra Altibox samt avsetning til vedlikehold.

  Kommunale utgifter

  kr 13 714,- pr. 2023. Kommunale avgifter inneholder vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 759 241,- for 2022

 • Diverse

  Det er planlagte arbeider på utvendig fasade etter påske 2024. Fasadeplater skal erstattes med hvit kledning og lufting skal forbedres. Dette på grunn av at nabobygget(165) hadde problemer med fukt og råteskader rundt vinduer pga. feil med lufting. Arbeidet blir utført av fagfolk og kostnaden blir tatt av nåværende eier. Det vil ikke bli økning i felleskostnader.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger takstrapport, selgers egenerklæring og vedtekter. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 13. jun. 2024

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01240053
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.