Strandgata 50

Karmøy
Prisantydning

2 890 000,-

Solgt
 • BRA85㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår1988
 • Omkostninger84 000,-
 • Totalpris3 116 652,-
 • Felles/mnd2 260,-

Flott leilighet beliggende i 2. etasje like i sjøkanten - Innglasset balkong - Båtplass - Moderne innredet!

Beskrivelse

Leiligheten holder gjennomgående bra standard og er moderne innredet. Her kan en flytte rett inn!

Stue og kjøkken i åpen løsning med lys enstavs pergolaminat på gulv og lyse farger på vegger. Listefrie overganger mellom vegg og himling. Lekker kjøkkeninnredning fra Schmidt med integrerte hvitevarer. Dagens eier har fornyet koketopp med nedfelt ventilator samt montert ny belysning i himling over kjøkkenøy. Dette til fordel for nydelig utsikt ved matlaging. Det er god plass til spisebord ved kjøkkenet, samt øvrig oppbevaring om ønskelig. Stuen har også god plass til sofagruppe og annet ønskelig møblement. De store vindusflatene gir rikelig med naturlig lysinnslipp, og balkongen oppleves som en forlengelse av rommet. Varmepumpe.

Leilighetens baderom er av svært god størrelse og er praktisk innredet med egen seksjon for vaskeavdeling. Baderommet har lyse og tidsriktige fliser på både gulv og vegger, downlights i himling, og er innredet med vask i seksjon, speil med lys og oppbevaring, dusjtoalett(spyletoalett) samt dusjhjørne. Lekker baderomsinnredning i svart utførelse med lys benkeplate. Her er det svært god oppbevaring og praktisk montert utslagsvask.

Begge soverommene er innredet med pergolaminat på gulv samt malte vegger i moderne farger. På hovedsoverommet er det montert en praktisk skyvedørsgarderobe.

Romslig entrè/ gang med gode muligheter for oppbevaring, samt en praktisk bod.

Detaljer

Leiligheten inneholder entrè/ gang, to soverom, bod, bad/ vaskerom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Utgang til innglasset balkong. Bodplass i felles bod.

Bygningsinformasjon

Bebyggelsen består av leilighet oppført i andre etasje som ligger i en vertikal og horisontaldelt bygning med to etasjer og flere leiligheter. Bygning med ukjent oppbygning. Flatt tak med ukjent tekking. Vinduer av tre, isolerglass. Dører med karmer og foringer av tre, isolerglass. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger tegninger datert 1988.

Følgende momenter har fått tilstandsgrad 2 i tilstandsrapporten: -Utvendig: Vinduer med tilhørende pakninger og hengsler har passert halvparten av sin estimerte levetid. Det ble registrert noe rustdannelse på vinduholder. Dørene med tilhørende pakninger og hengsler har passert halvparten av sin estimerte levetid. -Innvendig: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. TG2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på mellom 10-20 mm innenfor en lengde på 2 meter. TG2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det er 15 mm skjevhet målt over 2 m i stue/kjøkken. Det er 30 mm skjevhet målt gjennom hele rommet i stue/kjøkken. Det er 10 mm skjevhet målt over 2 m på hovedsoverommet. Det ble registrert stedvis knirk. Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. -Våtrom: Det er ingen oppbrett av tettesjikt (membran/belegg) ved dørterskelen. Kravet er minimum 15 mm oppbrett målt fra ferdig gulvoverflate. -Tekniske installasjoner: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vann- og avløpsledninger. Et vindu på hovedsoverommet mangler ventil i overkant av vinduet. Det anbefales kontroll av det elektriske anlegget. (Anbefales kontroll hvert 5.år.)

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse. Ansvarshavende pålegges å utføre følende arbeider: 1. Det må monteres barnesikring på vinduer i 2.etg. 2. Det må monteres rekkverk på altaner hvor dette mangler. (Rekkverket har fått en uheldig løsning, da det er muligheter for å klatre/ krype mellom betongkant og gripelist) 3. Sluk på bad i alle leiligheter må gjøres mer tilgjengelige/ funksjonelle (slukene er nå innebygd under skapseksjon) 4. Overflatevann i nærheten av søppelrom/bygg må bortledes, slik at det ikke flømmer utover gangveg og renner inn i leiligheter i 2.etg. 5. Det må monteres utvendig rekkverk ved inngangsparti til leiligheten "Vita" i 2. etg (se punkt 2) 6. Rustent armeringsjern på utvendig vegg mot vest, bø rengjøres for rust og innpusses. 7. Tilstrekkelig antall parkeringsplasser må oppmerkes (37 plasser). Evt. krav fra brann- og feiervesener må etterkommes umiddelbart. Arbeidet må være utført innen 01.06.1992. Ansvarshavende skal kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger svært kjekt og attraktivt til i Kopervik sentrum med nydelig utsikt til sjø. Fra eiendommen er det gangavstand til sentrums fasiliteter som kino, bibliotek, handlemuligheter og spisesteder.

  Adkomst

  Se Em-a.no og Finn.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål og sentrumsformål.

  • kr 2 890 000,- (Prisantydning)
  • 142 652,- andel fellesgjeld pr. dato 28. feb. 2024
  • 3 032 652,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 10.500,-
  • kr 84 000,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 116 652,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 2 260,- Felleskostnadene inkluderer felles bygningsforsikring, Tv- anlegg/ bredbånd, drift og vedlikehold av sameiet, samt nedbetaling av andel fellesgjeld og renter.

  Kommunale utgifter

  kr 11 572,- pr. 2023. Kommunale avgifter inneholder vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 481 472,- for 2022

 • Diverse

  Veggmontert støvsuger medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger takstrapport, selgers egenerklæring og sameiets vedtekter. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 22. apr. 2024

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01240087
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.