Tostemvegen 18D

Karmøy
Prisantydning

4 750 000,-

Solgt
 • BRA129㎡
 • EierformSameie
 • Soverom3
 • Byggeår2021
 • Omkostninger130 500,-
 • Totalpris4 880 500,-
 • Felles/mnd641,-

Rålekker og lettstelt bolig - Garasje med el- bil lader - Betydelig oppgradert - Nydelig utsikt - Vannbåren gulvvarme!

Beskrivelse

Boligen holder gjennomgående høy standard og er betydelig oppgradert utover standard leveranse. Følgende bygningsdeler av oppgradert: - Benkeplate på kjøkken, her både type benkeplate og at platen er dradd ned til gulv. - Karusell i hjørneskap på kjøkken. - Nedfelt vask og uttrekkbar kjøkkenkrane. - Begge baderommene er helfliset (ble kun levert med fliser på gulv). - I tillegg er flisene på baderommet i 1. etasje oppgradert, og det samme gjelder baderomsmøblementet, dusj med dører, wc og speil. Wc og speil er også oppgradert på baderommet i 2. etasje. - Spotter i tak i flere rom. Spottene i stue i 1. etasje er "dim-to-warm". - Vannbåren gulvvarme også i loftstue. - Oppgradert typen laminat i hele boligen. - Oppgradert flisene og garderobedørene i gang. - Ikea pax garderobe som er montert på det ene soverommet. - Oppgradert garderobedører på soverom.

Detaljer

Boligen er over to plan og inneholder: Første etasje: Entrè, kjøkken, stue, bad/ vaskerom og bod under trapp. Andre etasje: Loftstue, baderom samt tre soverom hvor det ene i dag disponeres som walk- in garderobe. Garasjeplass med el- bil lader. Bod i garasje.

Bygningsinformasjon

Enebolig i rekke, oppført med første og andre etasje. Boligen disponerer bod og parkeringsplass i garasjeanlegg. Ringmur av betong, isolerte blokker. Støpt plate på mark, isolert. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med stående royal impregnert trepanel og fasadeplater. Saltak med takkonstruksjon av tre. Synlig konstruksjon fra kaldt loft. Tak er tekket med plater av metall. Takrenner og rennenedløp av metall. Ytterdører og vinduer av tre, isolerglass. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger tegninger som stemmer med dagens bruk.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg/ rekkehus - 4 boliger, carport og boder (bygg 1).

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Vannbåren gulvvarme i gang, stue, kjøkken, begge baderom og loftstue.

 • Beliggenhet

  Boligen ligger svært attraktivt og sentralt til på Tjøsvoll Øst i Åkrehamn. Nydelig utsikt over Tjøsvollvatnet fra både stue og loftstue. Fra boligen er det gangavstand til blant annet Amfi- senteret, bussholdeplass, barnehage, skole, idrettsanlegg og flere handlemuligheter. Boligen er plassert i enden av feltet, nærmest vannet, og har rolig beliggenhet uten gjennomgangstrafikk.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 4 750 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • 4 750 000,00 (Prisantydning)
  • Omkostninger
  • 115 000,00 (Dokumentavgift)
  • 250,00 (Gebyr etingslysning)
  • 500,00 (Tinglysningsgebyr pantedokument kjøper)
  • 500,00 (Tinglysningsgebyr skjøte)
  • --------------------------------------------------------
  • 116 250,00 (Omkostninger totalt)
  • --------------------------------------------------------
  • 4 866 250,00 (Totalpris inkl. omkostninger)
  • --------------------------------------------------------
  • kr 130 500,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 880 500,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 641,- Felles bygningsforsikring(Frende) og avsetning til vedlikehold.

  Kommunale utgifter

  kr 14 895,- pr. 2023. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 777 823,- for 2022

 • Diverse

  Sameiet har kollektiv avtale på Tv- og internett via Altibox.

  Lampe på soverom medfølger ikke.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger takstrapport, selgers egenerklæring og vedtekter. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 21. mai 2024

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01240164
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.