Tostemvegen 28

Karmøy
Prisantydning

2 590 000,-

Solgt
 • BRA127㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2007
 • Omkostninger81 900,-
 • Totalpris2 671 900,-

Svært kjekk bolig over to plan - Romslig terrasse og hage - Lettstelt - Gangavstand til "alt"!

Beskrivelse

Boligen er moderne innredet og holdet gjennomgående god standard. - Lys og tidsriktig kjøkkeninnredning med god plass til spisebord og direkte utgang til terrassen. Kjøkkenet har rikelig med skap- og benkeplass og hvitevarer som kjøleskap, stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin vil medfølge boligen. - Stuen og kjøkkenet er i delvis åpen løsning og gir en naturlig inndeling i soner. Stuen har store vindusflater som gir godt med naturlig lysinnslipp, og har plass til flere sittegrupper. Det er både varmepumpe og vedovn i rommet. - Baderommet er moderne innredet med gulvbelegg på gulv og malte baderomsplater på vegger og inneholder wc, vask i seksjon med oppbevaring bak speil samt dusjkabinett. Oppbevaring av vaskemaskin og tørketrommel bak praktiske skyvedører. Rommet er av god størrelse. I boligens andre etasje er det etablert et wc som er praktisk mtp. soverom og stue i etasjen. - Boligen har tre soverom i tillegg til loftstue. Det er to soverom i første etasje i tillegg til soverom og loftstue i andre etasje. - Kjekk og praktisk utvendig sportsbod.

Detaljer

Boligen er over to plan og inneholder: Første etasje: Entrè, kott under trapp, bad/ vaskerom, to soverom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Utgang til terrasse og hage. Andre etasje: Gang, bod, toalettrom, soverom og loftstue/ soverom med tilhørende bod.

Bygningsinformasjon

Ringmur av betong. Støpt plate på mark. Isolert. Yttervegger i bindingsverk av tre. Fasade kledd med liggende trepanel. Saltak med takkonstruksjon av tre. Delvis gjenbygget. Tak er tekket med takstein av betong. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger tegninger som stemmer med dagens bruk.

Følgende momenter har fått TG3 og TG2 i tilstandsrapporten: TG3: - Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket. - Det anbefales el- kontroll på grunn av observasjoner som løse ledninger på vegg i toalettrom og en stikkontakt som er koblet som vennetjeneste. TG2: - Det ble registrert liten lufting bak trepanel og lav avstand mellom trepanel og terreng. - Det er fra knevegger påvist på at det er punktering av dampsperre, som medfører svekket effekt av dampsperrefunksjonen. - Det er registrert vinduer med slitasje/ sprekker i karm. - Noe misfarging/ slitasje på dører. - Kjøper må forvente noe vedlikehold på terrassebord, som rengjøring og maling. - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. - Det ble registrert en sprekk i hjørnet på skiferplate under vedovn i stue. - Kosmetisk skade i trappetrinn. - Skade/ svelling i dørblad til bad. - Det er blitt observert skjeggkre i boligen. - Baderomsplater er malt. Manglende fall til sluk. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på membranløsningen. - Noen bruksmerker på skapdører i kjøkken. - Svelling i baderomsinnredning på wc. - Mer enn halvparten av forventet brukstid på varmepumpe er oppbrukt. - Det er ikke tilfredsstillende el- tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. - Terreng fremstår som delvis flatt.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg tomannsbolig.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Vedovn i stue. Varmekabler på bad, gang, kjøkken og stue i første etasje.

 • Beliggenhet

  Boligen ligger svært attraktivt og sentralt til på Tjøsvoll Øst i Åkrehamn. Fra boligen er det gangavstand til blant annet Amfi- senteret, bussholdeplass, barnehage, skole, idrettsanlegg og flere handlemuligheter. Det bygges i disse dager også ny vei i området, noe som knytter feltet mot Årvoll og gir eiendommen svært sentral beliggenhet.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål, samt delareal 20 kvm annen veggrunn- tekniske anlegg. Det er i disse dager arbeider med ny vei og fortau i området. Det vil bli anordnet større fortau som berører denne eiendom/ hvor det er hekk i dag mot vei. Se vedlagt reguleringsplankart. Ca. 20 kvm er solgt til Rogaland Fylkeskommune, dette vises ikke i gjeldende grunnkart pdd.

  • kr 2 590 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • 2 590 000,00 (Prisantydning)
  • Omkostninger
  • 65 750,00 (Dokumentavgift)
  • 250,00 (Gebyr etingslysning)
  • 500,00 (Tinglysningsgebyr pantedokument kjøper)
  • 500,00 (Tinglysningsgebyr skjøte)
  • --------------------------------------------------------
  • 67 000,00 (Omkostninger totalt)
  • --------------------------------------------------------
  • 2 657 000,00 (Totalpris inkl. omkostninger)
  • --------------------------------------------------------
  • kr 81 900,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 671 900,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 15 693,- pr. 2023. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 694 922,- for 2022

 • Diverse

  Det er mottatt varsel fra Karmøy kommune datert 02.05.2024 om at eiendommen vil få ny adresse, Ringvegen. "I forbindelse med bygging av omkjøringsveg på Åkra, blir det gjort endring i avkjørselen deres. Deres avkjørsel blir da til Ringvegen. Ved omadressering i matrikkelen bil alle personer som er registrert på adressen, automatisk bli overflyttet til den nye adressen i folkeregisteret. Se vedlagt kart.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 23. mai 2024

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01240211
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.