Trettemyrvegen 12

Haugesund
Prisantydning

999 000,-

 • BRA92㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår2022
 • Omkostninger11 641,-
 • Totalpris3 495 641,-
 • Felles/mnd15 775,-

Strøken 3-roms leilighet i Skåredalen med solrik uteplass og tilgang til flotte fellesområder - Garasjeplass medfølger

Visning

tirsdag 28 mai

16:00-17:00

Påmelding
Beskrivelse

Flott HTH kjøkken med integrerte hvitevarer, slette og lakkerte fronter og laminert benkeplate,. Kjøkkenet er innredet med kjøkkenøy, som gir bedre arbeidsplass samt muligheter for sosial matlaging. Kjøkkenventilator med avtrekk ut.

Overflater i boligen består av slette, malte vegger og tak samt parkett på gulv med unntak av bad og vaskerom.

God romløsning med ulike møbleringsmuligheter. Leiligheten er utformet slik at den kan benyttes som en 4--roms, ved å slå opp en vegg der hvor spisestuen er plassert i dag.

Utgang fra stuen til vestvendt, overbygget altan med gode solforhold.

Boligen har 2 soverom med god garderobeplass.

Romslig baderom innredet med dusjnisje, baderomsmøbel med servant og vegghengt toalett.

Praktisk vaskerom/teknisk bod med belegg påp gulv og opplegg for vaskemaskin samt noe oppbevaringsplass.

Bygningen har PVC vinduer med 3-lags glass.

Altan med dekke i betong og rekkverk i metall.

Vannledninger er av plastrør (rør i rør).

Bygningen har balansert ventilasjon med avtrekk i fra våtrom og oppvarmet tilluft i de øvrige oppholdsrom.

Varme konvektor i stuen.

Varmtvannstanken er på ca 200 liter.

Sikringsskap med automatsikringer og skjult anlegg.

Egen parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Egen sportsbod ved.

Parkeringen er tilrettelagt for el-bil lader.

Detaljer

Leiligheten inneholder entrè/gang, stue/kjøkken, 2 soverom, bad og vaskerom/teknisk rom.

Bod på 6 kvm. ved parkeringsplassen i underetasjen.

Leiligheten er utformet slik at den kan benyttes som en 4-roms, ved å slå opp en vegg der hvor spisestuen er plassert i dag.

Bygningsinformasjon

Leilighet i boligblokk som er bygget i 2022. Bygningen er oppført med i betong og trekonstruksjon. Leiligheten har ikke vært i bruk og det er ingen tilstandssvekkelser.

Vedlagt boligsalgsrapport er fra salget da selger kjøpte boligen i mars 2024. Den ble rekvirert av forrige eier og er fortsatt like gyldig. Rapporten inneholder utelukkende TG0 på alt da leiligheten er ubrukt og helt ny.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vannbåren varme via konvektor i stue. Balansert ventialsjon med varmegjenvinning. Varmekabler på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Trettemyrvegen 12 har en lun og tilbaketrukken beliggenhet, ved Gåsavatnet og Kiwi i skåredalen. Området byr på flotte turmuligheter både ved Storrasundfjellet, Vardafjellet, Steinsfjellet og i Djupadalen for å nevne noe. Her har man et stort utvalg av turstier både for voksne og barn.

  Det er nærhet til skole og barnehager, og bussholdeplass i kort gangavstand fra boligen, som tar deg til Amanda senteret og til Haugesund Sentrum m.m. på knappe ti minutter.

  Adkomst

  Ta inn med Kiwi i skåredalen og følg veien bakl Kiwi og opp til det ferdigstilte bygget helt øverst. Inngang på baksiden av bygget og opp en etasje. Deretter helt bort til høyre siden og du finner inngangen til leiligheten der.

  Regulering

  Regulert til bolig.

  • kr 999 000,- (Prisantydning)
  • 2 485 000,- andel fellesgjeld
  • 3 484 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Gebyr forhåndsprøving forkjøpsrett kr. 3.991,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.400,-
  • kr 11 641,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 495 641,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 15 775,- Fellesutgifter dekker renter på andel fellesgjeld, bygningsforsikring, offentlige avgifter og diverse vedlikehold/drift. Felleskostnadene er opplyst av forretningsfører. Borettslaget står fritt til å fremforhandle andre avtaler og drift av borettslaget til enhver tid.Renter: kr. 11.819,-. Fellesutgifter kr. 3.509,- Tilleggsytelser: Telia kr. 447,- Beløpet er opplyst av forretningsfører, og avhenger av de avtaler som borettslaget til enhver tid har inngått. Felleskostnadene kan være avhengig av forbruk.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Betingelser fellesgjeld

  Lånenummer 32408491060 Haugesund Sparebank. Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 18.04.24: 5,8% p.å. Antall terminer til innfrielse: 456 Saldo per 18.04.2024: 34 070 000,-. Andel av saldo: 2 485 000,- Første termin: 30.07.2023. Neste avdrag 30.05.2032. Siste termin 30.03.2062. IN-ordning Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.05.2032 utgjøre ca. kr. 2585 per mnd. for denne boligen.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 20.02.2024 og selgers Egenerklæring datert 09.04.2024. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 24. mai 2024

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 01240168
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.