Vågshagen 4

Vindafjord
Prisantydning

1 550 000,-

Solgt
 • BRA151㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1991
 • Omkostninger39 750,-
 • Totalpris1 589 750,-

Ølensvåg - Koselig enebolig med alt på ett plan. Stor solrik terrasse. Pen utsikt.

Detaljer

Koselig, liten og praktisk enebolig med alt på ett plan (76 kvm) og uinnredet kjeller (75 kvm). Inneholder entre/gang med garderobeplass. Bad/wc med badekar, belegg på gulv og våtromsplater på vegger. 3 gode soverom. Åpen stue - kjøkkenløsning. Kjøkken har malt innredning. Oppvaskmaskin. Trivelig spiseplass ved vindu og utsikt mot fjorden. Stuen har plass for sofagruppe og spisestue. Peisovn. Downlights i tak. Utgang til stor solrik terrasse. I tillegg er det en uinnredet kjeller under hele huset.

Bygningsinformasjon

Huset er opplyst å være bygget i 1995, men det er registrertet betydelig antall elementer fra 80-tallet. Det er i tillegg registrert at huset er oppført av 3 brakke-moduler + påbygg. (Bad/entre). Det antas derfor at grunnmuren er fra 1995, men huset for øvrig i stor grad er fra 80-tallet. Grunnmur er trolig av pussede lecablokker. Tak med betongpanner.

Takstmann har gitt TG3 (Store eller alvorlige avvik) på følgende: Takrenner og nedløp: Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, noe som var krav på byggemeldingstidspunktet. Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på renner/nedløp/beslag. Etasjeskille/gulv mot grunnen: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Målt høydeforskjell på over 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det er noe skjevheter på gulv. Normalt er det ikke behov for avretting, men iht standard settes det et skjønnsmessig anslag på avretting. Det er gitt TG2 (Avvik som kan kreve tiltak) på følgende: Veggkonstruksjon, dører, Innvendige overflater, radon, bad - overflater - gulv, tekniske installasjoner, elektrisk anlegg, grunnmur og fundamenter og utvendige vann- og avløpsledninger.

Se for øvrig vedlagte rapport fra takstmann.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Jf. plan- og bygningsloven § 21-10 (5) utstedes det ikke lengre ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1/1-98. Dette innebærer at byggverkene lovlig kan brukes og omsettes uten at det foreligger ferdigattest. Det betyr imidlertid ikke at ulovlig bygde tiltak blir lovlige. Ulovlig oppførte tiltak vil kommunen fremdeles kunne forfølge og kreve omsøkt etter dagens regelverk. Kjøper overtar ansvar, risiko og eventuelle konsekvenser knyttet til dette.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Privat vann. Offentlig kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Peisovn i stuen. For øvrig elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Fin beliggenhet like utenfor sentrum av Ølensvåg med kort vei til skole, barnehage og butikker ligger like ved.

  Adkomst

  Se annonsen kartløsning. Boligen ligger vis a vis ved Omega over E134.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 550 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • 1 550 000,00 (Prisantydning)
  • Omkostninger
  • 38 750,00 (Dokumentavgift)
  • 250,00 (Gebyr etingslysning)
  • 500,00 (Tinglysningsgebyr pantedokument kjøper)
  • 500,00 (Tinglysningsgebyr skjøte)
  • --------------------------------------------------------
  • 40 000,00 (Omkostninger totalt)
  • --------------------------------------------------------
  • 1 590 000,00 (Totalpris inkl. omkostninger)
  • --------------------------------------------------------
  • kr 39 750,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 589 750,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 11 088,- pr. 2023. Det er fire terminer pr år. I tillegg kommer vannavgift fra Ølen Vassverk SA på kr. 3 544,- og renovasjon fra HIM på kr. 3 411,- for standard abonnement.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges i henhold til bestemmelsene i Lov om tvangsfullbyrdelse og midlertidig sikring. At eiendommen tvangsselges innebærer at det er tingretten, og ikke eier av eiendommen, som tar beslutningene i salgsprosessen. Bestemmelsene om gjennomføring av tvangssalg av fast eiendom og andeler i borettslag finnes i kapittel 11 og 12 i Lov om tvangsfullbyrdelse og midlertidig sikring av 26. juni 1992. Det vises til "Informasjonsskriv om tvangssalg" som følger vedlagt denne salgsoppgave. Alle interessenter oppfordres til å besiktige boligen grundig, gjerne sammen med bygningskyndig person. Boligen selges slik den står med de mur- og nagelfaste innretninger som i dag befinner seg i boligen. Kjøper er kjent med å ha begrenset adgang til å påberope seg feil og mangler ved et tvangssalg. (Avhendingslova gjelder ikke). Det gjøres spesielt oppmerksom på at kjøpetilbud ikke kan trekkes tilbake innen akseptfristen fra det tidspunkt selger/megler er gjort kjent med budet. Se vedlagt informasjon om budgivning.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Det er ikke mulig å tegne boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det er ikke mulig å tegne boligkjøperforsikring.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  og situasjonskart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 12. jul. 2024

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 01230584
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.