Vikevegen 42

Vindafjord
Prisantydning

2 100 000,-

Solgt
 • BRA78㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2008
 • Omkostninger64 250,-
 • Totalpris2 164 250,-
 • Felles/mnd612,-

Nydelig 3 roms endeleilighet i 2. etg. sentralt i Isvik

Beskrivelse

Leiligheten holder høy standard og er meget velholdt. Det er svært liten bruksslitasje i leiligheten.

Leiligheten har gipsede og hvitmalte vegger og eikeparkett på gulv. Bad og vaskerom er helflislagt med varmekabler i gulv. Nytt dusjekabinett på badet.

Boligen har mekanisk ventilasjon til våtrom og kjøkken. Soverom har ventiler.

Detaljer

Felles trappeoppgang til flislagt og overbygget inngangsparti i andre etasje.

Inngang til gang med skyvedørsgarderobe, eikeparkett, panelovn, gardinstenger og spotter i tak.

Soverom1 med skyvedørgarderobe, spotter i tak, panelovn og gardinstang.

Soverom2 med skyvedørsgarderobe, gardinstang, spotter i tak og panelovn.

Flislagt vaskerom med varmekabler i gulv, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel samt mulighet for å ha ekstra kommoder og skap.

Helfliset bad med varmekabler, vegghengt toalett, nytt dusjkabinett, spotter i tak, stor baderomsinnredning med dobbelt speilskap, spotter over speil, 9 underskuffer og stor benkeplate.

Stue/kjøkken med åpen løsning, panelovn, lameller i vindu, utgang til stor og delvis overbygget terrasse med fliser og glassrekkverk. Flott kjøkkeninnredning med profilerte fronter skaper helt til taket, heltre benkeplate med halvannen nedfelt vask, induksjon koketopp, int. stekeovn, integrert oppvaskmaskin, int. kjøleskap og frys og int. micro. Innredning er pent tilpasset stue. Tatt alder i betraktning fremstår innredning som velholdt.

Bod og garasjeplass i kjeller.

Bygningsinformasjon

Bygget i betong. Etasjeskiller er av betongdekke. Bygningen har PVC vinduer med 2-lags glass.

I vedlagt tilstandsrapport fra takstmann fremkommer følgende TG3 avvik med store eller alvorlige mangler: Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold.

Følgende TG2 avvik som kan kreve tiltak fremkommer: Innvendig > Innvendige dører Våtrom > 2 Etasje > Bad > Overflater Gulv Våtrom > 2 Etasje > Bad > Sluk, membran og tettesjikt Våtrom > 2 Etasje > Vaskerom > Overflater Gulv Våtrom > 2 Etasje > Vaskerom > Sluk, membran og tettesjikt Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg.

Følgende TG2 avvik som ikke krever umiddelbare tiltak: Innvendig > Overflater Våtrom > 2 Etasje > Bad > Sanitærutstyr og innredning Tekniske installasjoner > Vannledninger.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 30.06.2008.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Beliggende midt i Isvik hvor man finner alt man trenger. Fra skole, barnehage, butikk, bank, cafè, kirke og ikke minst et stort idrettsanlegg som nå gjennomgår en betydelig oppgradering sponset fra lokale næringslivsaktører som bl.a. Haugesund Sparebank. Her blir det laget skatepark, kunstgressbane, sandvollyballbane, løpebane, ny fotballbane, tennisbane, basketballbane samt eksisterende nybygget idrettshall.

  Adkomst

  I Isvik tar man inn Vikevegen og følger veien bak Kiwi bygget. Ta så til venstre ned til parkeringsplassen til leilighetene. Ta så den lukkede trappegangen opp til andre etasje og leiligheten ligger til venstre.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område som er regulert til forretning. Leiligheten er registret brukt som bolig hos Vindafjord kommune.

  • kr 2 100 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 10.500,-
  • kr 64 250,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 164 250,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 612,- Forsikring og vedlikehold.

  Kommunale utgifter

  kr 18 527,- pr. 2023. Avløp 6 737,20 kr. Eiendomsskatt 5 404,00 kr. Vann 6 385,92 kr. Avgifter varierer etter forbruk.

 • Diverse

  Forsikret i Frende Forsikring med polisenummer 6837053.

  Sentrale lover

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger, Sameievedtekter datert 29.04.2010, Takstrapport datert 08.03.24 og selgers Egenerklæring datert 02.02.24. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 3. apr. 2024

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 01240065
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.